⚽ SL 24/25 H:33 | Eyüpspor 1-5 Galatasaray | MS | 27 Nisan

Ben rahattım açıkçası franky çıkarmasa puan kaybı olabilirdi ama 3 yılın sonunda içine hocalık kacti tebrik ederim bu ortasaha dominasyonu bize ligi aldıracak eğer avrupada başarı istiyorsak xhaka tarzı ve skorer bir ön numara sart
Hep derim Okan hoca işler sıkışınca ciddiye alıyor. Maç önü konuşması bile belli oluyor rakibi analiz falan herşeyi yapıyor. Sallamasyon huyu tutunca da sicip sıvıyor

cache-v2.webp

Osimhen'in golündeki Caner yalnızlığı.

Caner'in cok ekmegini yedik. Ha, girmese de cok fark etmezdi. Ama tipini sevmedigim icin Caner'in malliklari keyfimi arttirdi.

Torreira - Lemina muhtesemdi.

Sallai en iyi, en temiz macini oynadi.

Muslera bile guven verdi.

Ama bu Franko nedir arkadas? Savunma yok, ofans yok, pas yok, tac bile kullanamiyor. Biz bunun icin mi gunlerce heyecan yaptik? Rezalet. Lutfen, nah oynasin bi daha.

Sol açık hizliysa Sallai sağ bek oynasın
Yavassa Kaan oynasın Sallai su anda yunusu keser

Su an net Sara kesilmeli takimdan ..Yunus en azindan bazi sekanslarda klasini gosteriyor .. Samsun maci 1 gol 1 asist bodrum maci 1 asist..Bu mac osimhen 2 .dk net asistini yedi, bir topu da direkten dondu.. fizik kondisyon kotu de olsa skora en yakin isimlerden biri yunus hala

oyuncular - son maclarimizdaki dengeli ve kompakt oyunumuzdan taviiz vermemeye dikkat etmeli .

biz takim olarak kendi oyunumuza kanalize olmaya devam edelim . ligin son periyodlarin da bir tik daha elzem olan ; golu erken bulma konusunu hayirlisiyla bu macta da bi sekilde bulmaliyiz .
son mactaki cs ici ve civari baglaminda ablukaya alma istegimiz ve ciddiyetimizi bu maca da mutlak tasimaliyiz,bunu yaparken takim genel defansi ehemmiyeti ve kompaktliktan mutlak taviz vermemeye ozen gosterilmeli .

keza, bu mac ozelinde de bi ihtimal duran top kiliit acici olabilir . yanilmiyorsam ligin en etkili duran top kullanan takimiyiz . duran top orglari devamindaki geliskenlerde < - > *ribaundlari bu macta da alirsak bi sekilde golu buluruz inancindayim . < - > lucas, sara , lemina ve yunus bir yana , surpriz sekilde sallai bu yonden golu ve galibiiyeti getiren ayaklardan biri olabilir . bu geliskenler de arka da deplase olmasiyla kendisinden gol veya asist bekliyorum .
mac onu ustte yazdigim baglaminda ; *golu ve *kilidi acma adina uc asagi bes yukari bekledigim *geliskenlerde sekanslar izledik . ^sallai ayri bi tebrigi hak ediyor .

@Aras Şimşek , @Onur Adıbelli , @Naci Liboş

saygi ve selamlar .

Osiensen kartını neden temizleniyor anlamadın iç sahada morata idare ederdi

kesinlikle cok sasirtti hepimizi ama ben erenin bizde net 11 oyuncusu olacagini hala dusunmuyorum..
Faydali kolay kolay sakatlanmiyor ama saglam bir jakobs olsa bence formayi vermez erene .. Tabi buradan farkli anlam cikmasin zor donemde muthis oldu bizim adimiza yoksa berkani falan izleyecektik
Eren daha da oturacak daha da gelişecek..giderken de üzüleceğiz..

Daha bu başlangıç onun için

Geri
Üst Alt