- 12 Haziran 2015
- 36.665
- 32.475
- 2.693
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hep derim Okan hoca işler sıkışınca ciddiye alıyor. Maç önü konuşması bile belli oluyor rakibi analiz falan herşeyi yapıyor. Sallamasyon huyu tutunca da sicip sıvıyorBen rahattım açıkçası franky çıkarmasa puan kaybı olabilirdi ama 3 yılın sonunda içine hocalık kacti tebrik ederim bu ortasaha dominasyonu bize ligi aldıracak eğer avrupada başarı istiyorsak xhaka tarzı ve skorer bir ön numara sart
Adamı sağbekte oynattık sürekli, bu adam bek değil ofansif oyuncuHakkını yemeyelim Sallai baya topladı top kaptirmiyor çalım atıyor gol bölgesine doğru koşu atıyor beyniyle oynamaya basladi
tam tersi gs fbnin aksine taraftarin soz sahibi olmadigi icin basariliCafer Güney gücünün farkında olmayan zavallı bir taraftarsın. Sen Fenerbahçeli olmalıymışsın bu biat anlayışınla.
Alakası yok abicim sırtını dayayıp topu tutmuyordu kosmuyordu topa gitmiyordu bu maç topa gittiAdamı doğru yerde topla bulusturduğunda işini yapıyor. Klas adam.
Sol açık hizliysa Sallai sağ bek oynasın
Yavassa Kaan oynasın Sallai su anda yunusu keser
Barış sallai kanatları biraz şüpheli. 2 aynı tipte oyuncu çünkü
oyuncular - son maclarimizdaki dengeli ve kompakt oyunumuzdan taviiz vermemeye dikkat etmeli .
biz takim olarak kendi oyunumuza kanalize olmaya devam edelim . ligin son periyodlarin da bir tik daha elzem olan ; golu erken bulma konusunu hayirlisiyla bu macta da bi sekilde bulmaliyiz .
son mactaki cs ici ve civari baglaminda ablukaya alma istegimiz ve ciddiyetimizi bu maca da mutlak tasimaliyiz,bunu yaparken takim genel defansi ehemmiyeti ve kompaktliktan mutlak taviz vermemeye ozen gosterilmeli .
mac onu ustte yazdigim baglaminda ; *golu ve *kilidi acma adina uc asagi bes yukari bekledigim *geliskenlerde sekanslar izledik . ^sallai ayri bi tebrigi hak ediyor .keza, bu mac ozelinde de bi ihtimal duran top kiliit acici olabilir . yanilmiyorsam ligin en etkili duran top kullanan takimiyiz . duran top orglari devamindaki geliskenlerde < - > *ribaundlari bu macta da alirsak bi sekilde golu buluruz inancindayim . < - > lucas, sara , lemina ve yunus bir yana , surpriz sekilde sallai bu yonden golu ve galibiiyeti getiren ayaklardan biri olabilir . bu geliskenler de arka da deplase olmasiyla kendisinden gol veya asist bekliyorum .
Bence ofansta da çok ışık vermiyordu ancak son iki maçtır ve özellikle bu maçta harika oynadı ve takımı rahatlattı renktaş.Adamı sağbekte oynattık sürekli, bu adam bek değil ofansif oyuncu
SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Benim komple bacağım girsinAdmirim, gören kuşlara kafam girsin
Sallai sağ bek de olabilir dediğin gibiEvet ama Sallai kesilmez, Barış da iyi son haftalarda. Yunus bugün kötüydü. Belki Sallai sağ bek olabilir. Yunus arada dar alanda ince işler yapabiliyor.
O daha hijyenikBenim komple bacağım girsin
Eren daha da oturacak daha da gelişecek..giderken de üzüleceğiz..kesinlikle cok sasirtti hepimizi ama ben erenin bizde net 11 oyuncusu olacagini hala dusunmuyorum..
Faydali kolay kolay sakatlanmiyor ama saglam bir jakobs olsa bence formayi vermez erene .. Tabi buradan farkli anlam cikmasin zor donemde muthis oldu bizim adimiza yoksa berkani falan izleyecektik