SL 24/25 H:33 | Gaziantep FK 1-3 Fenerbahçe | MS | 26 Nisan

rezalet ya söylenecek bir şey yok maçın başında da yazdık lig yarışını dümenden bir müddet daha devam ettirecekler mazallah reytingler düşer. Yoksa şu penaltıyı neyle açıklarsın.
Adamların ilk 11'i bile belli değil, şampiyonluk kovalıyorlar güya. Her maç farklı adamlar oynuyor

Bizim topçulara bu saatten sonra teknik taktik vermeyeceksin, sadece bunların maçlarını izleteceksin yeterli

40dk 10 kisi savunma yapip bala gote gol yememissin, halen surekli pozisyon veriyosan gayrt normal sonuc. Oyunda dengeyi degistirip feneri geri itecek hibbisey yapamadi Antep.

Hayirlisi, bizim icin beklen(mey)en puan kaybi gecen hafta geldi zaten.

Biz isimize bakalim, macimizi alalim hayirlisiyla, son 5 haftaya 5 puan onde girelim.

Ne güzel, fenerin maçlarını izlemiyorum. Her maçları tiyatro. Rakibe uydurma kartlar, lehine verilen ucuz penaltılar, rakibin bireysel hataları, hakemin fener aleyhine düdük çalmaması filan, say say bitmiyor. Arada bir Kayserispor gibi taş kuşa çarpıyor işte. O maçta 5dk daha uzatma olsaydı hakem makem bir şekilde atarlardı.

Neden hâlâ fenerin maçlarını izler insan anlayamıyorum.

Şimdi penaltı pozisyonu gördüm..Kafayı yememek elde değil.Heleki şu foruma bakıyorum penaltı diyen bile var.Hadi bunu geçtim.Pozisyon konuşulmuyor bile.Yok antep böyle yok antep şöyle..
Yemin ederim müstehak bizim taraftara.Hani Galatasaray bir şekilde winner özelliği falan ilahi adalet falan şampiyon oluyor.

Ama bu taraftara kalsak boku yedik.Yemin ederim şu hakem kepazelikleri falan çok normal.

Allah sizin bin türlü belanızı versin.Ulan kaçıncı bu şerefsizler kaçıncı.Ulan hiçmi utanmadınız onu geçtim birazcık çocuğunuzdan annenizden karınızdan utanın lan..

Halil Dervişoğlu Kemerburgaz'ın kapısına gelmeden şutlanmalı. Hatta üstüne para verilmeli. Antepi yaktı bugün. Gamsız Halil

Maçı izlemedim ama g.antep erken öne geçtiğini görünce biraz moralim bozulmuştu. Bunun anlamı g.antep in skoru koruma salaklığına girmesi boktan fb oyuncularının da bu fırsatla canavar kesilmesi, gol gelmedikçe hakemin devreye girmesiydi. Öyle de olmuş sanırım. Son 10 dk fb tek fark önde yada berabere değilse bu ligde puan kaybetmesinin imkanı yoktur. Sıktı artık izlemeyip uzak durmak en iyisi

Bir Anadolu takımi yine mucadele etmeden kolayca maçı vermiş. Biz olmasak her sene şampiyon olur bunlar

Abi dakika 70 maçı Antep 1-0 önde götürüyor.

Bir uydurmanın zorlaması penaltı ile 1-1 oluyor sonra 3 dk'da 2 gol ile 72. dakikada maç 1-3 oluyor.

Ondan sonra fb 2.5 yıldır anadolu takımlarına yenilmiyormuş.

Ya siz ne anlatıyorsunuz abi :ddd

Geri
Üst Alt