- 18 Eylül 2018
- 15.647
- 11.994
- 1.473
Hahahajahahahjahahahahahahahahajahbanaab
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
HahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahajahahahjahahahahahahahahajahbanaab
@Mert Kamacı
Ustad penalti atilmadan neden gol yazdinki
Dikkat edeceğiz inşallah kontrasyınBurdan da vermeyelim artık 4 maç kalmış fark 8 puan
Adamlara “Puan kaybetmezler, hakemler de kaybettirmez” dediğinden beri adamlar tepetaklak gidiyor. Sen çok yaşa, renktaş!!!Bu fb daha puan kaybeder renktaş demedi deme
Çabamızın adı GalatasarayAdamlara “Puan kaybetmezler, hakemler de kaybettirmez” dediğinden beri adamlar tepetaklak gidiyor. Sen çok yaşa, renktaş!!!![]()
Benim anlamadığım, ligde takımların çoğu %80 yabancı futbolcuyla oynarken bu İngilizce bilmeyen Hacıosman’ın köylüsü hakem hâlâ inatla önemli maçlara atanıyor.Çabamızın adı Galatasaray
Bırak yazayım dedim sana, varsın yanılayım, bak patladık ne güzel son haftalara stres kalmadı
Yalnız hakemlere rağmen patladılar diyebiliriz, dün Yasin Kol en formda oyuncuydu Fb adına.
Çoğu hakem İngilizce konusunda yetersiz zaten de bu Yasin Kol düpedüz torpille maç alıyor ve fbye çalışıyor. Hakemlik bilgisi yok zaten gerek de duymuyorlar, görev adamı.Benim anlamadığım, ligde takımların çoğu %80 yabancı futbolcuyla oynarken bu İngilizce bilmeyen Hacıosman’ın köylüsü hakem hâlâ inatla önemli maçlara atanıyor.
Yabancı futbolcular belki gidiyor bunun yüzüne baka baka hakaret ediyordur, bu da mal mal bakıp “Ok” diye cevap veriyordur.Çoğu hakem İngilizce konusunda yetersiz zaten de bu Yasin Kol düpedüz torpille maç alıyor ve fbye çalışıyor. Hakemlik bilgisi yok zaten gerek de duymuyorlar, görev adamı.
Jk maçımızda henüz maçın başında 2 net faulü es geçti ceza sahası dışından, dün bakıyorsun alakasız 2 duran top verdi fbye, maçın sonlarında da az uğraşmadı faulleri es geçerek. Sivas maçına bunu verdiler fbnin. Bize faul başına sarı kart veren herif dün skiniar'ın 2. sarılık hareketine faul bile vermeyip atağı devam ettirdi.
Seneye buna önlem alınmalı da oralı olacağını sanmıyorum bu yönetimin.