Evren Caglayan
10 Numara!
- 22 Eylül 2014
- 16.394
- 11.939
- 1.298
Trabzonun kamp kadrosu filan yokmu aciklanmiyormu ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
X de geçiyorKim diyor renkdas
X de geçiyor
Savic yok stoper kalmamış ellerindeTrabzonun kamp kadrosu filan yokmu aciklanmiyormu ?
Ben ugurcanida riske edeceklerini dusunmuyorum okay batagov stoperde oynar ikiside birbirinden agir hantal adamlar su takima 4 5 tane atip donmemiz lazimSavic yok stoper kalmamış ellerinde
Taraftar tam kadro çıkalım diyor taraftar sayfalarında gördüğüm
Ama tekke kritik oyuncuları oynatnaz bence vakayeme visca mendy kupaya saklar stoperde yokluktan okayinoynatiyor
Yinede iyi oyunculari var dikkatli olmalıyız tabi 3lu ortasaha çıkmalıyız yine sara ileBen ugurcanida riske edeceklerini dusunmuyorum okay batagov stoperde oynar ikiside birbirinden agir hantal adamlar su takima 4 5 tane atip donmemiz lazim
Trabzon Forumuna girdim bu Batagovu çok ovuyorlar iyi mi la oLegenzon cok kirilgan ve defansi berbat olan takim, ustellik Savic yok.
Kendi sahalarinda 3 tane yediler Alanyadan
Trabzon Forumuna girdim bu Batagovu çok ovuyorlar iyi mi la o
Asılır, genel kanının aksine bizim maçlarda kudurmuş gibi oynarlar.bu trabzon cidden lige çok asılır mı? bence kupa adamların tek maçı
Bencede kazanmaya cikarsak rahat yeneriz alanya bile 3 tane atti bunlaraYinede iyi oyunculari var dikkatli olmalıyız tabi 3lu ortasaha çıkmalıyız yine sara ile
Dediğin gibi çok ağır oyunculari var ama biliyorsun memeli abaza ve viscs bize karşı extra oynuyorlar dikkat etmeliyiz
Onun dışında bek oyunculsri da ileri gidip geri gelmeyen tiplerden
Yani konsantremiz tam olsun kafi