⚽ SL 24/25 H:35 | Trabzonspor 0-2 Galatasaray | MS | 10 Mayıs

Başkanları bile hedef kupa diyor yani çok extra oynamazlar bencede kadroları kısıtlı olduğu için

trabzonun yarınkı maça asılması intihar olur kupa maçı var adamların kadro dar o maç uzarsa ne yapacaklar?

yunus emre sel Trabzon muhtemel ilk 11 i verdi.

uğurcan

mustafa - okay - batagov - pedro

mendi-ozan

zubkov-sikan-wakayeme

banza

Ben bu şekilde çıkacaklarını düşünmüyorum. Yarın Nwakeame oynarsa Çarşamba yürüyemez bile bu riski almazlar. Mendy, Banza ve Pedro'dan en az 1'i bence oynamayacaktır.

Tsnin pek salacagini zannetmiyorum sonuçta lider GS gelecek karşılarına motive olacaklardır ama güçleri yeter mi onu bilemem
Galatasaray ile 4 gun arayla hic bir takim kora kor 2 mac yapip 2 sinden de galip ayrilamaz avrupada cogu takimda bunu beceremez

Lig macina asilmaya kalkarlarsa
İki macida kaybederler
Lig macini gevsek tutarlarsa kupada sanslari olur
Bu lazyolar akil edemez bunuda
Tekke akilli adam lig macini gevsek tutacak bakin gorun ilk yarim saat 0-2 olacak mac

mental olarak - mac mac gitmeye devam etmeliyiz . oncelik ligdeki macimizi kazanip onumuze bakmak .
baskanimiz , hocamiz ve oyuncularimizin aciklamalari da duruma bold konsantre olduklarini ima eder bir bakista .
bu yuzden gonlum rahat . cikip hayirlisiyla macimizi alip hedefe bir adim yaklasacagiz .

saygi ve selamlar .

Geri
Üst Alt