Oral Sever
Berlin Panteri
- 27 Aralık 2016
- 47.212
- 25.590
- 2.598
Hedefleri yok o yüzden salacaklarbu trabzon cidden lige çok asılır mı? bence kupa adamların tek maçı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hedefleri yok o yüzden salacaklarbu trabzon cidden lige çok asılır mı? bence kupa adamların tek maçı
Sanmam. Kompleksli camia aynı Bjk Fb gibi. Fb-Bjk Gs-Ts olayına ben inanmıyorum ya, çelme takmak isteyeceklerdirStatlarında şampiyon olma ihtimalimiz kalmadı tırt bi takımla oynayabilirler
Finali düşünerek yawSanmam. Kompleksli camia aynı Bjk Ts gibi. Fb-Bjk Gs-Ts olayına ben inanmıyorum ya, çelme takmak isteyeceklerdir
Bence Derbi diye lige de asılacaklar, onlar için kötü bizim için iyi olacak gibi. Rotasyon anlamında şanları yok pek, bize yarar asılsınlar yaFinali düşünerek yaw
O maç çok büyük hedef onlar için

yunus emre sel Trabzon muhtemel ilk 11 i verdi.
uğurcan
mustafa - okay - batagov - pedro
mendi-ozan
zubkov-sikan-wakayeme
banza
Skor tahminin nedirBen bu şekilde çıkacaklarını düşünmüyorum. Yarın Nwakeame oynarsa Çarşamba yürüyemez bile bu riski almazlar. Mendy, Banza ve Pedro'dan en az 1'i bence oynamayacaktır.
Galatasaray ile 4 gun arayla hic bir takim kora kor 2 mac yapip 2 sinden de galip ayrilamaz avrupada cogu takimda bunu beceremezTsnin pek salacagini zannetmiyorum sonuçta lider GS gelecek karşılarına motive olacaklardır ama güçleri yeter mi onu bilemem
Skor tahminin nedir