Caner Paşa
Tecrübeli Üye
- 31 Temmuz 2010
- 5.672
- 152
- 1.198
ölüm kalım maçı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Saviç oynamaz.yetisir mi bizim maca @Melih Peker
Bence lig maçında yine oynatmayacaklar çünkü ligde yıprasanlar bu sefer kupa finaline enerjileri kalmaz ki tüm enerjilerini koysalar yine kazanmaları düşük ihtimal olacak.iki oyuncunun da alternatifi olmadığı için bilerek götürmediler. aynı arda'nın thiam'ı götürmediği gibi. bizim lig maçına da köpek gibi asılacaklar.
fenerbahçelerine yardım ve yataklıkta sınır tanımıyorlar. umarım iki maçı da eze eze kazanır da loser abileri ile beraber silinir giderler.
iki oyuncu da sınırdaydı. iki oyuncunun da alternatifi olmadığı için bilerek götürmediler. aynı arda'nın thiam'ı rize'ye götürmediği gibi. bizim lig maçına da köpek gibi asılacaklar.
fenerbahçe'lerine yardım ve yataklıkta sınır tanımıyorlar. umarım iki maçı da eze eze kazanırız da loser abileri ile beraber silinir giderler.
iki oyuncu da sınırdaydı. iki oyuncunun da alternatifi olmadığı için bilerek götürmediler. aynı arda'nın thiam'ı rize'ye götürmediği gibi. bizim lig maçına da köpek gibi asılacaklar.
fenerbahçe'lerine yardım ve yataklıkta sınır tanımıyorlar. umarım iki maçı da eze eze kazanırız da loser abileri ile beraber silinir giderler.
Lig macina yetismez kupa macina yetisir bilerek bu sakatliklar cikiyoryetisir mi bizim maca @Melih Peker