⚽ SL 24/25 H:35 | Trabzonspor 0-2 Galatasaray | MS | 10 Mayıs

Uğurcan
Malheiro Savic Batagov Mustafa
Okay Mendy
Zubkov Visca Sikan
Banza

Taha, Serdar, Ali Şahin, Arif, Lundstram, Ozan, Cham, Cihan, Nwakaeme, Enis

GqGyoQVWMAE3KDS

iki oyuncu da sınırdaydı. iki oyuncunun da alternatifi olmadığı için bilerek götürmediler. aynı arda'nın thiam'ı rize'ye götürmediği gibi. bizim lig maçına da köpek gibi asılacaklar.

fenerbahçe'lerine yardım ve yataklıkta sınır tanımıyorlar. umarım iki maçı da eze eze kazanırız da loser abileri ile beraber silinir giderler.

Eğer açıklanan sakatlıklar doğruysa ikiside lig maçına yetişemez gibi duruyor.

iki oyuncunun da alternatifi olmadığı için bilerek götürmediler. aynı arda'nın thiam'ı götürmediği gibi. bizim lig maçına da köpek gibi asılacaklar.

fenerbahçelerine yardım ve yataklıkta sınır tanımıyorlar. umarım iki maçı da eze eze kazanır da loser abileri ile beraber silinir giderler.
Bence lig maçında yine oynatmayacaklar çünkü ligde yıprasanlar bu sefer kupa finaline enerjileri kalmaz ki tüm enerjilerini koysalar yine kazanmaları düşük ihtimal olacak.

Tek ufak şansları kupa gibi ligde yine riske atmazlar.

iki oyuncu da sınırdaydı. iki oyuncunun da alternatifi olmadığı için bilerek götürmediler. aynı arda'nın thiam'ı rize'ye götürmediği gibi. bizim lig maçına da köpek gibi asılacaklar.

fenerbahçe'lerine yardım ve yataklıkta sınır tanımıyorlar. umarım iki maçı da eze eze kazanırız da loser abileri ile beraber silinir giderler.

Uğurcan bizim maçlarda ve fener maçlarında kovanın teki.

Hİç sıkıntı yok.

sanmiyom

fatih tekke acayip nefret ediyor fbden

rahat bir maç olacaktır

Evet gelelim tarihimizin en onemli macina

1-0 olsun bizim olsun

#konsantrasyon

Fbnin basak macini kazanacagini düsünmüyorum

Bu maci alirsak sampiyonlugu ilan ederiz

O stadda sampiyonluk kutlatmazlar bize, kaos cikar

Şampiyonluk maçı fenerli oyuncular bugün bile 60'dan sonra saldı o maçı komple salarlar.

Bu maç berabere bitse Kayseriyi sahamızda yenipntur atarız.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt