⚽ SL 24/25 H:35 | Trabzonspor 0-2 Galatasaray | MS | 10 Mayıs

Vakayeme zubkov ve banzayi yedek bırakır bence ,memeli abazan visca vs oynar

Stoper rotasyonuda çok dar lazyonun

Bizim hedefimiz 5.yildiz olduğu için tüm gücü bu maça vermeliyiz ,teneke kupası ne olursa olsun

Ts iki maçıda alabilecek mentaliteye sahip değil. Ya lige tüm gücuyle sarilip, kupayı verecek yada ligte berabere kalıp kupayı verecek.

Iki türlüde kupa elden gidiyor gibi

Wakame ve Zubkov'u tutacak oyuncumuz yok. 3 - 0 gibi net mağlubiyet bekliyorum. Allah yardımcımız olsun.

Yarın Kasımpaşa maçında niyetleri belli olur eğer sınırdaki 2-3 adam kart görürse 1-2 tanede yedek bırakır al sana mis gibi kamuflajlı rotasyon :)
Trabzon'un 4 gün sonra kupa finali maçı var iken kimse onlara bu maçta şu niye oynamıyor bu niye oynamıyor diyecek hali yok ki onlarda kendine düşman değilse zaten 4-5 adamı bu maçtan kaçıracaktır. Olası puan kayıpları ile öbür hafta içi 2 kupayıda alabiliriz.

Galatasaray'a karşı özellikle 5 sezondur girişilen bariz hakem katliamları kendilerine yapılsa küme düşecek kulüplerin taraftarları gelmiş "Galatasaray kollanıyor" falan diyor ya, orada merhametli bakış açımı kaybediyorum. Hepsi beter olsun diyorum.

Trabzon kupa maçını düşünerek birkaç oyuncusunu dinlendirecektir biz iki maça da tam kadro çıkarız takımı bozmadıkça daha iyiye gidiyoruz

Geri
Üst Alt