⚽ SL 24/25 H:35 | Trabzonspor 0-2 Galatasaray | MS | 10 Mayıs

Bütün maçları kazanıp çift haneli fark ile şampiyon olmak ayrı geçen sene gibi son maça bırakıp astrolog editleri izleyerek olmak ayrı.

Büyük avantaj tabi ki onu herkes biliyor ama işi ciddi tutmak Galatasaray genetiğidir.

Geçen sene 2 maç kala 6 puan önden çıktığımız Fb derbisi gibi laçka olursak önce burada şampiyonuz abi diyenler sövecek.

Önce yarını bir görelim. Bu maç şampiyonluk maçı olacaksa önce Fener tökezlemeli. Sonra da biz bam bam iki Trabzon maçını kazanıp partiyi sonra yapmalıyız.

Bu sene şampiyonluk kupa ile de süslenecekse sanki 0 puan gibi görerek olur bu. Yoksa 8 puan öndeyiz. Ama salarsak hem daha çok gecikir hem de kupa konsantrasyonu düşer.

Arkadaşlar bu maç bir derbi. Karşımızda sezonu kurtarmak isteyen büyük bir takım var. O yüzden iki maçı da boşluksuz oynamak şart. Öyle oynarsak zaten kazanırız.

Kayseri maçına mı kalır bu hafta mı olur onu belirleyecek olan maçta yarın.

Orası bizim işimiz değil. Fenerbahçe moralsiz evet normale göre daha yüksek ihtimal takılmaları ama o maçta oynanmadı. Oynanıp sonucu belli olunca da ona göre bizim için belli olacak şampiyonluk ve kupa rotası.

Ben artık boşluk lakayıtlık istemiyorum. Kazanıp bitiren, seneyi planlamaya başlayan, üçü hunharca kutlayıp, dördü beşi alacak kadroyu kuran, Avrupa’da dişe diş oynayıp kazanma kültürünü yeniden kazanan, Osimhen’lerin cazibe merkezi olan bir Galatasaray için boşluk yok.

Rahat olun beyler. Bize 4 puan lazim suan itibari ile. kendi evinde oynayacagin 2 mac var. En kotu o 2 mactan 4 puan cikartsan yine sampiyonsun. Bu saatten sonra $ikeci camia ne yaparsa yapsin. Normalde fener maclarini izlemem ama yarin izleyecegim, hemde buyuk bir keyifle., rahat rahat, sinirlenmeden, isterse son dakikada penlati golu ile kazansin mahahahha

rahat kazanırız gibi geliyor. Trabzonda Savic yok deniyor o yokken düzgün savunmacısı da yok. 2 beki zaten hücumcu savunmada kötü. Uğurcan oynasa bile minimum 2 gol atarız 2 gol yememizi de artık zor görüyorum

Yenilelim de İzmir de Göztepe maçında şampiyonluk kutlayalım

gaza gelinmemeli
güvenli oynayıp yenilmemek de bir opsiyon olmalı.
taraftar sezonu bitirmiş gibi takılıyor.

İnsallah burada kesinlesir sampiyonlugumuz kayseri macina birakip da futbolculari gereksiz baski altina almaya gerek yok..

Buralar sessiz mi , burada kutlama yokmu ne diye saçma sapan bir tweet paylasmisti bu mallar. Bizim sampiyonluklarin birinde ya gecen sene , yada ondan once. O yüzden de istiyorum bunların stadinda şampiyon olmayı. Görelim bakalım sessiz kaliyormu şimdi olursa :asd:

Okay ve Batagov orijinal stoper değiller. Savic yine sakat sanırım oynamayacak.

Zorlanmayız.

Geri
Üst Alt