Halim Kırıkçı
Şef Gümüş Kıvrım
- 12 Ocak 2011
- 74.987
- 39.349
- 3.993
Mou nun üzerindeki baskıyı arttirmaya çalışıyor bence ki kendisi istifa etsin istiyordaha dün başkanları 3 şampiyonluğumuz çalındı dedi yaw :d
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mou nun üzerindeki baskıyı arttirmaya çalışıyor bence ki kendisi istifa etsin istiyordaha dün başkanları 3 şampiyonluğumuz çalındı dedi yaw :d
2-4 o gollerden birini musleraya yazdım , 1 tane de atarlar bizde 4 saplarız bunlarin defans iyi değik çunku.ms1 biter, ts 1-0 veya 2-0 alır
çaktırma mallık yapmazsak 1-3 1-4 bekliyorum tamamen totem o2-4 o gollerden birini musleraya yazdım , 1 tane de atarlar bizde 4 saplarız bunlarin defans iyi değik çunku.
trabzonun yenilecek diye mi korkuyorsun?gaza gelinmemeli
güvenli oynayıp yenilmemek de bir opsiyon olmalı.
taraftar sezonu bitirmiş gibi takılıyor.
puan mı bırakacaz ne diyorsunbu maçta şampiyon olursak kupa finali için kötü olur, bizimkiler maça sarhoş çıkar muhtemelen
inşallah diyelimpuan mı bırakacaz ne diyorsun
ne baskısı yawİnsallah burada kesinlesir sampiyonlugumuz kayseri macina birakip da futbolculari gereksiz baski altina almaya gerek yok..

İnsallah burada kesinlesir sampiyonlugumuz kayseri macina birakip da futbolculari gereksiz baski altina almaya gerek yok..
ne baskısı yaw![]()