⚽ SL 24/25 H:35 | Trabzonspor 0-2 Galatasaray | MS | 10 Mayıs

Sen topu 2.bolgeye yerden geciremezsen yunus ne yapacak hic birsey yapamaz burda uretmesi gereken baris oda sahada var ama beyin yok
Bir oyuncu bir sezonda kac kere onundeki topa ayagini sallar ve vuramaz olacak is degil
ben zaten neden dandun vurduğumuzu anlamadım sanki tsnın ortasaha çok güçlü geçemiyomuşuz gibi

Mac sonu:

Kupa final oncesi cok yorulmadan tempo belirleyerek oynayalim istedik. Bunu yapacak puan avantajimiz var.

Diye aciklama gelebilir

Mertens de care olmaz care orta uclunun top oynamaya karar vermesi olur Lemina Toreira ve Sara 0 risk alip her topu yana ve geriye oynuyor
Bunu degistirip topu rakip 2.bolgesine yerden gecirirsek cok rahat pozisyon buluruz net
bende onu anlamadım yerden pas oynayan takımken bamgum neden uzun vurmaya dönduk takım ıcınde uyaranda olmadı
yerden pas gitsek zaten acık verecekler

Hakem müdahale içerde dedi, o yüzden var devreye girip ofsayt dedi. Müdahale dışarda olsaydı serbest vuruş kullanacaktı trabzon

BVL-N49 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hakem demedi var dedi içeride diye. Sonra bir de ofsayta baktılar pozisyon ofsayt olunca kararlar iptal edildi. Bir tek sarı kartı iptal etmedi gavat

Yunus efendi sezon başı 3 5 maç oynadı.. Sonra neden sağa sola kiralık gönderildiğini hatırlattı.. Euro bazlı zam istiyordu değil mi beyzade?

Barış ipini koparmış kurbanlık gibi.. Ne yaptığını ne kendi biliyor, ne teknik ekip..

Türk sporcusunun en büyük sorununu bunlarda da görüyoruz.. Mental eksiklik ve olmayan sezon istikrarı..

Bunlara güvenip de sezon sonu transfer yapılmazsa seneye işimiz zor.. Kuvvetle muhtemel yine bir Osimhen piyangosu olmayacak..

herkes barışa kızıyor da yunus saklambaç oynuyor göremedik

Yunus barış ve sara çok kötü oldukları için takım hiç bir varlık gösteremiyor

Ne oynadı bu takım ilk yarı? Biz anlamadık ama belli ki hoca da bilmiyor ne oynadığımızı. Pozisyon ofsayt olmasa penaltı ve 1-0 mağlupsun.

Şu maçta şu top oynanmaz ayıptır. Biri oyunculara söylesin daha şampiyon olmadılar. Bu nasıl bir rehavet bu nasıl bir gevşekliktir?

İşte ben Okan'a bu yüzden güvenmiyorum. Takım maçta değil.
Ligin %90ında böyleyiz zaten avrupada rfsyi malmöyü az alkmarı ciddiye almıyor oyuncular hocaları yüzünden.

Okan hocanın planı çöktü, Trabzon önde basmıyor muslera da bekliyor bekliyor hop uzun top ve hepsi geri atak olarak dönüyor. Bir şekilde pasla çıkmamız gerektiğini hayırlamamız gerkiyor

iğrenç bir futbol. Muslera değişik değişik işler peşinde atılır bu.

Şu maçı alıp ligi %99 garantileyip çıkacaksın.

O moralle de kupayı da alacaksın. Kayseri maçında 1 puan şampiyon yapacak.

Ondan sonra böyle de oyna kimse bir şey demez.

Kaldı 3 maç buradan sahaya çıkana kadar kendine gelsin herkes.

Trabzonun son maçlarını izleyenler normal şartlarda çok rahat pozisyon bulman lazım o kadar kötüyüz.Kötülüğün dibi yok.

Geri
Üst Alt