⚽ SL 24/25 H:37 | Göztepe 0-2 Galatasaray | MS | 24 Mayıs

Neyine kiziyorsunuz ki sizleri anlamakta guc. Yedeklerle cikalim abi as oyuncular oynamasin bu macta diye konusup durdunuz konunun ilk sayfalarinda, al iste yedekler ne bekliyordunuz ki? Su macta yedek agirlikli kadroyu elestirmek artik acayip gereksiz sanki bunlari bilmiyordunuz.
tepki yedeklerin bu kadar kötü olması bence hani kötü oynarsın da ayakta duramıyor herifler forma için mücadele eden bir Günay var

berkan ile kerem ads ve hatay dısında hiçbir süper lig takımında as oynayamazlar

Size daha beter bişey söyleyeyim as takımı buraya çıkartıp sadece Osimheni oradan çekelim muhtemelen bu oyundan çok uzak bişey oynamayacağız.
Böyle bir düşünce de aklımı kurcalıyor da ses etmiyorum hiç susturuyorum :asd:

Neyine kiziyorsunuz ki sizleri anlamakta guc. Yedeklerle cikalim abi as oyuncular oynamasin bu macta diye konusup durdunuz konunun ilk sayfalarinda, al iste yedekler ne bekliyordunuz ki? Su macta yedek agirlikli kadroyu elestirmek artik acayip gereksiz sanki bunlari bilmiyordunuz.
Niye kızmayalım ya takımın performansına sonuca kızmıyoruz ki futbolcunun bireysel performansına kızıyoruz kaç milyon Euro para kazanan adamlar tabii ki kızacağız adam sahada yürüyemiyor ya

Sana sene sonunda stresi olmayan bir maçta şans verilmiş en azından varını yoğunu ortaya koyarsın taraftar görür der ki adam mücadele ediyor

Morata mesela elinden geleni yapıyor

Kerem Ironbay.webp

yedekle çıksınlarda hocam keremle ,berkanla çıkmasın bir zahmet hoca.Kaç kere şans verdi bunlar fayda vermiyor takıma zarar veriyor bunu göremiyor mu hoca

Demirbay o kadar kötü ki Cuesta’ya kötü diyemiyorum
Ama her an bomba bir hareket yapıp gol yedirecekmiş gibi riskli oynuyor

Berkan anca son dakikalarda giren yedek olur

Diğerleri yedek olarak idare edebilir

Geri
Üst Alt