Özkan Erol
Parçalı Üye
- 8 Ağustos 2024
- 3.225
- 2.318
- 473
Yusuf'u kesinlikle oynatmali sağa sola para saçmak yerine kanatlarda da oynar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şuna aylıoğlu aylı görerek kırmızı veremedi. Yediği boku da bildiğinden gotune vura vura koşarak gitti izlemeye.
güle güle
yolları acık olsun
torreira giderse memnun oluruz
belki rakibi karşılayabilen biz cıkarken pas atabilen herhangi biri o bölgeye yerleşir
İnstagramda pas istatistik yüzdesi paylaşacam diye yan pas geri pas atan topcuya ihtiyacımız yokTorreira 100 maç oynadıysa 90 kere o dediğin işleri aslan gibi yapmışdır.Takımdaki Pas kalitesi en yüksek iki üç oyuncudan birisidir.
Ama bunları görmek bilmek gerekir.Sen bunları göremediğin için yorumlarını normal karşılıyorum.
Torreira kalitesinde bu yaşlarda birisini almak için en az 20 milyon ve üzeri para lazım.Oda taksitsiz olacak.Sadece torreiraylada bitmiyor.
Şu takımda jelert gibi adama 9milyon verilmiş.Sol bek yok.Kanatların ne vereceği belli değil.Orta sahaya 18 milyonluk adam alınmış kötü değil ama o paraları edermi tatışılır..Ayrıca istenilen tarzda orta sahamı oda tartışmaya kapalı.Diğer orta sahalar Allaha emanet.
Hepsini geçtim oyuncu kalitesini geçtim hem transferde rezalet hem oyun anlayışında rezalet inatçıda bir hoca var başımızda.
Şimdi ne dersin şu durumda torreirayı tarışmak ahmakca olmazmı
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Okan'ın bizim anlamadığımız bir oyun planı olabilir, ama pyun görüşü hiç yok bence.
Adamlar maç boyu çizgi savunma yapmasına rağmen sadece 5 veya 6 defa arkaya sarkmamız bunun en net örneğidir.
yanılmadık. Yarın ilk ciddi rakiple karşılaşmamızda yine yenileceğiz bu takımı iyi sanmayın.rakip çok zayıf 10 kişi çıksak yine yeneriz!!
Yalniz geçen senenin aynısı da olabilir. Oyunumuzdan dolayı değil motivasyondsn dolayi. Fb ye fark aticaz diyen Galatasarayli ve gs den fark yicez diyen fbli kayniyordu sonuç ortada. Şimdi de tam tersi hava oluşuyor. Umarım bize şans gülerFbden çok deli fark yiyeceğiz
Ya zaten 5 gol attık 3 tanesi kaleci hatası ilk yarıda maçi bitirmemize neden olan olayda oydu.Skoru çok erken aldığımız şöyle rahat bir maçta bile oyunu toplamda bir 15 dakika harici kontrol edememiş olmamız her şeyi gösteriyor ama yine ders alınmayacağına eminim.
Bu maç genel fikrimi değiştirmez daha maç oynamadan günler önceden böyle bir takımla yaptığımızı söylemiştim.Adamları tam vaktinde yakalıyoruz kadro kalitesi baya kötü üstüne ekonomik sorunlarla uğraşıyorlar.