⚽ SL 24/25 H:4 | Adana Demirspor 1-5 Galatasaray | MS | 31 Ağustos

Yusuf'u kesinlikle oynatmali sağa sola para saçmak yerine kanatlarda da oynar

güle güle

yolları acık olsun

torreira giderse memnun oluruz

belki rakibi karşılayabilen biz cıkarken pas atabilen herhangi biri o bölgeye yerleşir

Torreira 100 maç oynadıysa 90 kere o dediğin işleri aslan gibi yapmışdır.Takımdaki Pas kalitesi en yüksek iki üç oyuncudan birisidir.
Ama bunları görmek bilmek gerekir.Sen bunları göremediğin için yorumlarını normal karşılıyorum.

Torreira kalitesinde bu yaşlarda birisini almak için en az 20 milyon ve üzeri para lazım.Oda taksitsiz olacak.Sadece torreiraylada bitmiyor.

Şu takımda jelert gibi adama 9milyon verilmiş.Sol bek yok.Kanatların ne vereceği belli değil.Orta sahaya 18 milyonluk adam alınmış kötü değil ama o paraları edermi tatışılır..Ayrıca istenilen tarzda orta sahamı oda tartışmaya kapalı.Diğer orta sahalar Allaha emanet.
Hepsini geçtim oyuncu kalitesini geçtim hem transferde rezalet hem oyun anlayışında rezalet inatçıda bir hoca var başımızda.

Şimdi ne dersin şu durumda torreirayı tarışmak ahmakca olmazmı

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Torreira 100 maç oynadıysa 90 kere o dediğin işleri aslan gibi yapmışdır.Takımdaki Pas kalitesi en yüksek iki üç oyuncudan birisidir.
Ama bunları görmek bilmek gerekir.Sen bunları göremediğin için yorumlarını normal karşılıyorum.

Torreira kalitesinde bu yaşlarda birisini almak için en az 20 milyon ve üzeri para lazım.Oda taksitsiz olacak.Sadece torreiraylada bitmiyor.

Şu takımda jelert gibi adama 9milyon verilmiş.Sol bek yok.Kanatların ne vereceği belli değil.Orta sahaya 18 milyonluk adam alınmış kötü değil ama o paraları edermi tatışılır..Ayrıca istenilen tarzda orta sahamı oda tartışmaya kapalı.Diğer orta sahalar Allaha emanet.
Hepsini geçtim oyuncu kalitesini geçtim hem transferde rezalet hem oyun anlayışında rezalet inatçıda bir hoca var başımızda.

Şimdi ne dersin şu durumda torreirayı tarışmak ahmakca olmazmı

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
İnstagramda pas istatistik yüzdesi paylaşacam diye yan pas geri pas atan topcuya ihtiyacımız yok

teşekkürler

Oyuncuları boklamaya gerek yok, sorunun nerde kimde olduğunu artık herkes görüyor
Tek taktik uzun toplar, her takım böyle geçirmez. YB maçında gördük orda da bol bol denemiştik başka bir şey yapamadığımız için

Okan'ın bizim anlamadığımız bir oyun planı olabilir, ama pyun görüşü hiç yok bence.

Adamlar maç boyu çizgi savunma yapmasına rağmen sadece 5 veya 6 defa arkaya sarkmamız bunun en net örneğidir.

Öyle bizim anlamadığımız bir planı falan yok renktaşım
Olsaydı önde olduğumuz maçlarda farklı bir şeyler de görürdük
Bugün 4-0’ken kaç pozisyon yedik ve bizimkiler hala telaşlı telaşlı atak yapma peşindeyken kontra yiyorduk ads’den
Bu takım başka bir şey oynamayı da bilmiyor, çünkü hoca bilmiyor

Maçı izleyemedim. Misafir geldi, yan gözle bakıyordum. Sürekli Adana pozisyona gidiyordu ama golleri biz atıyorduk. Çok ilginç bir gece oldu. Adana lehine verilen penaltılar tam bir skandal!!

Young boys son maçında 1 isabetli şut atabildi. Biz nasıl bir takıma elendik arkadaş. İnan kahroluyorum. 10 maçta nerdeyse bi bizi yendiler

Ilk yarida bu serefsiz hakem iki kirmizi kart vermedi. Baris Alperi iki sefer tutarak dusurduler, Kereme yapilan direkt kirmizi. Bide yunusa yapilan penaltiyi vermedi. Jellertin yaptigi kesinlikle penalti degil. Bu fenerli hakem kuslara yaranmak icin elinden geleni yapti…serefsiz

Rezalet ötesi bir macti.. 5-1 kazandigimiz bir mac icin bana bunu söylemek zorunda birakiyorsun ya alacagin olsun Okan.

Fbden çok deli fark yiyeceğiz
Yalniz geçen senenin aynısı da olabilir. Oyunumuzdan dolayı değil motivasyondsn dolayi. Fb ye fark aticaz diyen Galatasarayli ve gs den fark yicez diyen fbli kayniyordu sonuç ortada. Şimdi de tam tersi hava oluşuyor. Umarım bize şans güler

Skoru çok erken aldığımız şöyle rahat bir maçta bile oyunu toplamda bir 15 dakika harici kontrol edememiş olmamız her şeyi gösteriyor ama yine ders alınmayacağına eminim.

Skoru çok erken aldığımız şöyle rahat bir maçta bile oyunu toplamda bir 15 dakika harici kontrol edememiş olmamız her şeyi gösteriyor ama yine ders alınmayacağına eminim.
Ya zaten 5 gol attık 3 tanesi kaleci hatası ilk yarıda maçi bitirmemize neden olan olayda oydu.

Adamları tam vaktinde yakalıyoruz kadro kalitesi baya kötü üstüne ekonomik sorunlarla uğraşıyorlar.
Bu maç genel fikrimi değiştirmez daha maç oynamadan günler önceden böyle bir takımla yaptığımızı söylemiştim.

Bugün amatör seviyede bir takımla oynadık 5 attık uçuyoruz demem hatta arkaya atılan toplarda bomba gibi bir defans hattımız var eli ayağı düzgün takım bugün pert ederdi.

Tek olumlu bakabileceğim Avrupa'da sıkıntılı süreçten geçtik, Adana sıcağına gittik, zemin kötü, takım reaksiyon gösterdi bunlar olumlu ama genel tabloya bakınca hoş değil.

Ayrıca hocaya bir kez daha kızdım 60'ncı dakika skor 5 olmuş halen değişiklik yok kenarda Yusuf, Efe, Ali Turap gençleri sok formayı kapmak için mücadeleyi arttırsınlar.

Ama Mertens'i 80-85 dakika tutuyoruz akıl tutulmasından başka bir şey değil.

Geri
Üst Alt