⚽ SL 24/25 H:6 | Fenerbahçe 1-3 Galatasaray | MS | 21 Eylül

Kulübün Wanda ile görüşmeye gitti diye açıklama yapacak hali yok.

Oynasın istiyorlar zaten. Österwolde 2 maçta kıpırdatmadı
1726741955507.webp

Şu görüntüden sonra hiçbir Fbli Icardi oynasın istemez,istiyorum diyen de yalan söylüyordur

Muhtemelen fiziksel bir mücadele olacak ve Fenerbahçe topu bize bırakacak. Eğer Fred, Amrabat ve İsmail ile üçlü bir orta saha çıkarlarsa, orta sahayı kazanabilirler. Bu noktada Okan hocanın fiziksel olarak güçlü bir orta saha tercihi yapması kritik öneme sahip olabilir.

Mertens'in ilk 11'de başlamasının iyi bir fikir olduğunu düşünmüyorum. Hakem bize karşı ciddi hatalar yapmazsa, bu maçtan puan ve puanlarla çıkarız.

Gezdire gezdire saplayacağız bu külliye bebelerine rahat olun.

Tüzmen yönetimin neler yapması gerektiğini anlatmış ama bizimkilerin zerre kadar umrunda olduğunu sanmıyorum.

Bunları yapmak hiçbirisinin aklına gelmeyecektir.

Fenerliler çok zıplamaya başladı. Çok konuşmaya başladı. Susuyorum şimdilik. Neymiş İsmail Kartal yokmuş takımın başında artık.

Ulan Cimbom, bunların nefesini kesmezsen yazıklar olsun sana.

Fenerliler çok zıplamaya başladı. Çok konuşmaya başladı. Susuyorum şimdilik. Neymiş İsmail Kartal yokmuş takımın başında artık.

Ulan Cimbom, bunların nefesini kesmezsen yazıklar olsun sana.
İsmail'in nesi warmış? Mou İso'nun derbilerde aldığı puanı hayatta geçemez

Sakatlık numarası yaptığı iddialarına inanmıyordum ama geldiği ilk gün idmana çıkıyorsa demek ki dümen yapmış.

Geçmiş olsun Okan bunu kesemez gibi.
Ilk 11‘de kesin baslamaz

Benim korkum ilk yariyi geride kapatirsak okanin yine bjk macinda oldugu gibi ikinci yarida orta sahayi bosaltip cift forvete gecmesi

Skor da bjk macina benzer olur öyle yaparsa

Geri
Üst Alt