- 5 Şubat 2013
- 15.488
- 2.679
- 1.828
Kaan - Torreira ikilisi büyük maclarda hep iyidi niye bidaha denemiyor?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
5 yeriz 7 yeriz ama asla 6 yemeyizneden 6
5 değil 7 değil neden 6 hocam
Arkamdan sallarken hiç düşünmedin miSallai geldi gözün aydın
Sakatlık numarası yaptığı iddialarına inanmıyordum ama geldiği ilk gün idmana çıkıyorsa demek ki dümen yapmış.
Geçmiş olsun Okan bunu kesemez gibi.
Fenerliler bu adamın oynamasından senin korktuğun kadar korkmuyordurSakatlık numarası yaptığı iddialarına inanmıyordum ama geldiği ilk gün idmana çıkıyorsa demek ki dümen yapmış.
Kulübün Wanda ile görüşmeye gitti diye açıklama yapacak hali yok.Adamın Mrı çekildi yaw ne alakası var
Oynasın istiyorlar zaten. Österwolde 2 maçta kıpırdatmadıFenerliler bu adamın oynamasından senin korktuğun kadar korkmuyordur
Kulübün Wanda ile görüşmeye gitti diye açıklama yapacak hali yok.
Oynasın istiyorlar zaten. Österwolde 2 maçta kıpırdatmadı
Yaw he he. Sen bu kadar isimci vizyoncu değildin. Kaybetmişiz seni de. Yakında Ünal Aysal övmeye de başlarsınEkli dosyayı görüntüle 262814
Şu görüntüden sonra hiçbir Fbli Icardi oynasın istemez,istiyorum diyen de yalan söylüyordur
Arkamdan sallarken hiç düşünmedin mi
Beni provoke edip damarıma basmaYaw he he. Sen bu kadar isimci vizyoncu değildin. Kaybetmişiz seni de. Yakında Ünal Aysal övmeye de başlarsın
5 yeriz 7 yeriz ama asla 6 yemeyiz
7 yeriz 9 yeriz ama asla 8 yemeyiz
Kaan - Torreira ikilisi büyük maclarda hep iyidi niye bidaha denemiyor?
İsmail'in nesi warmış? Mou İso'nun derbilerde aldığı puanı hayatta geçemezFenerliler çok zıplamaya başladı. Çok konuşmaya başladı. Susuyorum şimdilik. Neymiş İsmail Kartal yokmuş takımın başında artık.
Ulan Cimbom, bunların nefesini kesmezsen yazıklar olsun sana.
Ilk 11‘de kesin baslamazSakatlık numarası yaptığı iddialarına inanmıyordum ama geldiği ilk gün idmana çıkıyorsa demek ki dümen yapmış.