- 12 Ocak 2013
- 50.635
- 59.912
- 4.323
tamamSon kez diyoruz hocam toreira berkan sara
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
tamamSon kez diyoruz hocam toreira berkan sara
bende toreynanın son maçlarda çok formsuz ve kötü oynadığını düşünüyorum ama alternatifleri aklıma geliyor belki bu maç iyi oynar diyorumzırlayacaksınız şimdi buna ama toreyra bu maç oynamamalı. Orta sahayı niye kaybettik diye ağlarsınız sonra.
Kaan yerine Barışı oraya koysak? Daha iyi olabilir sanki
puh sana
bu tip maçlar özel plan gerektirir. 3-0lık depi hatırlayalım orada yoktu bu vatandaş, 60'dan sonra sokarsak daha faydalı olur.bende toreynanın son maçlarda çok formsuz ve kötü oynadığını düşünüyorum ama alternatifleri aklıma geliyor belki bu maç iyi oynar diyorum
Lincoln yazmisti da sayilmamisti ya. KufurNedense frikikten sara yazacak gibi hissediyorum. Bombeli sol köşeye saplamali
Aynen menerim de reali falan deviriyor dimi. Kasımpaşa istatistiklerine bir bak.2 tane köy takımına gol attık diye herkesi gaza gelmiş görüyorum. Daha ne oynadığını bile görmediğimiz Sallai, 10 numara mevkiinde Sara ile nasıl bir oyun çıkar kimse bilmiyor. O yüzden çok umutlanmayın bu akşamki maç için.
"Umut bu toprakları terk edeli çok oldu"
3 ihtimalli maç gibi duruyor malesef. Üçü de mağlubiyet...
cüce kontenjanını mertoyla dolduralım bu maç. Osimhen ile ikili oyun yapacaklar. Toreyra bir halta yaramaz bugün yine ortasahayı fbye teslim eder.Torreira olmaz Mertens olmaz bence direk paf takimla cikalim