⚽ SL 24/25 H:6 | Fenerbahçe 1-3 Galatasaray | MS | 21 Eylül

2 tane köy takımına gol attık diye herkesi gaza gelmiş görüyorum. Daha ne oynadığını bile görmediğimiz Sallai, 10 numara mevkiinde Sara ile nasıl bir oyun çıkar kimse bilmiyor. O yüzden çok umutlanmayın bu akşamki maç için.

"Umut bu toprakları terk edeli çok oldu"

3 ihtimalli maç gibi duruyor malesef. Üçü de mağlubiyet...

zırlayacaksınız şimdi buna ama toreyra bu maç oynamamalı. Orta sahayı niye kaybettik diye ağlarsınız sonra.
bende toreynanın son maçlarda çok formsuz ve kötü oynadığını düşünüyorum ama alternatifleri aklıma geliyor belki bu maç iyi oynar diyorum

2 tane köy takımına gol attık diye herkesi gaza gelmiş görüyorum. Daha ne oynadığını bile görmediğimiz Sallai, 10 numara mevkiinde Sara ile nasıl bir oyun çıkar kimse bilmiyor. O yüzden çok umutlanmayın bu akşamki maç için.

"Umut bu toprakları terk edeli çok oldu"

3 ihtimalli maç gibi duruyor malesef. Üçü de mağlubiyet...
Aynen menerim de reali falan deviriyor dimi. Kasımpaşa istatistiklerine bir bak.

Fiziksel olarak güçlü olup orta alanda rakibi bozarsak Osimhen, Barış, Yunus/Sallai rahatlıkla fenerin arkaya sarkabilir faul aldılarabilir, kart yedirebilir, duran top kazandırabilir, gol atabilir hepsini düşününce fiziksel olarak güçlü olunca zaten duran top avantıjımız olacak.

Bunlara rağmen halen fiziksel olarak zayıf orta sahayı kabul etmiyorum Anadolu takımlarıyla oynamıyoruz zorlu maça çıkıyoruz hep bu sebeple kaybettik yine umarım aynı hata yapılmaz.

konudan alakasız ama city bu palmerı nasıl satar ya .Her maçta keşke bizde olsa diye hayal ettiğim topçu bu yaşta muthiş bir zekası var

maximeni kaan barış torrera desteğiyle kitlersek üretemezler diğer kanadı çalışmıyor fenerin

sara-tor-mertens ile başlayacağız sanırım ortasahayı kaptırırsak çok pozisyon veririz

Geri
Üst Alt