SL 24/25 H:7 | Antalyaspor 0-2 Fenerbahçe | MS | 29 Eylül

genelde bu düşüncenin sebepleri de belirtildiğinden anlamlı mı anlamsız mı tartma şansımız oluyor
abuk subuk msjları quote edip tamam demenin ya da forumda 2000 msjdan 3ünde geçen kelimelerin üzerinden her allahın günü foruma ders vermeye kalkmak ise anlamsızlığın daniskası oluyor
Hocam takılın sizler iyi akşamlar. Gayet mantıklı yorumlar oluyor tartışma şanslarınız ile . Yazmam guler gecerim

genelde bu düşüncenin sebepleri de belirtildiğinden anlamlı mı anlamsız mı tartma şansımız oluyor
abuk subuk msjları quote edip tamam demenin ya da forumda 2000 msjdan 3ünde geçen kelimelerin üzerinden her allahın günü foruma ders vermeye kalkmak ise anlamsızlığın daniskası oluyor
Bu düşüncelerin sebebi belirtildiğini görmüyorum. Bir de Okan Buruk'un Cv'sine baktığında bunlarında gayet anlamsız olduğu net aslında. Bu anlamsızlara bir şey denemiyorsa o zaman bahsettiğin tarz da mesela onun bir eleştiri tarzıdır o zaman o da anlamsız değildir.

Hocam takılın sizler iyi akşamlar. Gayet mantıklı yorumlar oluyor tartışma şanslarınız ile . Yazmam guler gecerim

oluyo evet
geçen hafta okan inat etme maçı kazanıcak takım bu diye ona da akıl veriodun. galibiyetten sonra başkası yazsa 10000 msjın arasından bulup tamam dersin
yaptığın şey hem gereksiz hem de tutarlı değilsin
gül geç buna da ya da tamam de

Bu haftayı unutacağız

Ama ilk benzerinde tekrar hatırlatacağız

Hocam ben yorumbyazdim düşüncem oydu alakasız kelimeler kullanmadım yorumumu yazarken.
oluyo evet
geçen hafta okan inat etme maçı kazanıcak takım bu diye ona da akıl veriodun. galibiyetten sonra başkası yazsa 10000 msjın arasından bulup tamam dersin
yaptığın şey hem gereksiz hem de tutarlı değilsin
gül geç buna da ya da tamam de

Anlamlı olup olmaması zabıtalık yapma hakkı mı veriyor onu anlamadım. Millet attığı yorumu size gönderip onayını alsın önce o zaman
Bu forumda yorum yapabiliyor olmak insanların emeklerini yok sayıp hoca değil, şansa şampiyon oldu diye yazma hakkı mı veriyor? Bana göre bunu yapmak gerekli mi? Gereksiz ama bu da mesela zabıtalıktan ziyade o yaptığı yorumu eleştirmek olarak görülmeli o zaman hoca değil, amatör vb. gibi şeyleri eleştiri olarak görüyorsan.

Bu forumda yorum yapabiliyor olmak insanların emeklerini yok sayıp hoca değil, şansa şampiyon oldu hakkı mı veriyor? Bana göre bunu yapmak gerekli mi? Gereksiz ama bu da mesela zabıtalıktan ziyade o yaptığı yorumu eleştirmek olarak görülmeli o zaman hoca değil, amatör vb. gibi şeyleri eleştiri olarak görüyorsan.
Boşuna ugrasma hocam hakaretsiz şeyler de var dediği bu zaten . Ben de örnek verdim gene olmadı. Tesekkur ederim

Bu forumda yorum yapabiliyor olmak insanların emeklerini yok sayıp hoca değil, şansa şampiyon oldu hakkı mı veriyor? Bana göre bunu yapmak gerekli mi? Gereksiz ama bu da mesela zabıtalıktan ziyade o yaptığı yorumu eleştirmek olarak görülmeli o zaman hoca değil, amatör vb. gibi şeyleri eleştiri olarak görüyorsan.
Bu takımın hocası değil demek suç degil bence. GS takımı bir devre pas yapmadan sut cekmeden maçı bitirmez. Oyunu hakimiyetinin altına alamiyoruz. Maç hep gel git oluyor Rus ruleti gibi

Sen kuzey korede yaşıyorsan sana normal gelmiyor olabilir belki ama hakaret küfür yoksa eğer en sert eleştiri bile haktır, sana anlamsız gelmesinin bir önemi yok. İsteyen guardiolaya da hoca değil diyebilir ve bu zabıtalığının yapılacağı olağan dışı bir durum değildir.

Bu takımın hocası değil demek suç degil bence. GS takımı bir devre pas yapmadan sut cekmeden maçı bitirmez. Oyunu hakimiyetinin altına alamiyoruz. Maç hep gel git oluyor Rus ruleti gibi
Bu takımın hocası değil demek bence mantıklı kazimcan gibi mesela . Ama hoca değil oyuncu değil olayı sacma onur gurur katmak sacma

Bu it oğlu itlerin oynadığı her maçta şu olay gerçekleşiyor.

Antu ve Twitter 'da gördüğüm kadarıyla Fenerbahçe taraftarı bayağı sevinmiş bu galibiyete. Hatta kırmızı kart diyorlar, penaltı diyorlar ofsayttan iptal edilen gol diyorlar filan bayağı memnun Fenerbahçe taraftarı sahadaki takımdan. Fred girdi de oyun döndü filan diyorlar gerçekten

İlginç...

Bu düşüncelerin sebebi belirtildiğini görmüyorum. Bir de Okan Buruk'un Cv'sine baktığında bunlarında gayet anlamsız olduğu net aslında. Bu anlamsızlara bir şey denemiyorsa o zaman bahsettiğin tarz da mesela onun bir eleştiri tarzıdır o zaman o da anlamsız değildir.

belirtliyo
yalana başvurmayalım
herkes öfkelendiğinde öfkesini vurgulayan abartılı sözlere başvurabilir
hoca ya da topçular burayı okumuyorsa bi sorun yok
ki okumadığı şurdan belli, okusa dursun başkan çoktan sana madalya yollamıştı

Bu takımın hocası değil değil ki yorumlar. Direk "hoca değil, amatör hoca, şampiyonluklarda katkısı yok, şansa şampiyon oldu" bunlar eleştiri falan değil kusura bakılmasın.

Sen kuzey korede yaşıyorsan sana normal gelmiyor olabilir belki ama hakaret küfür yoksa eğer en sert eleştiri bile haktır, sana anlamsız gelmesinin bir önemi yok. İsteyen guardiolaya da hoca değil diyebilir ve bu zabıtalığının yapılacağı olağan dışı bir durum değildir.
O zaman bir kişinin yaptığı yorumu alıntılayıp herhangi bir şey de zapıtalık değildir onun hakkıdır.

belirtliyo
yalana başvurmayalım
herkes öfkelendiğinde öfkesini vurgulayan abartılı sözlere başvurabilir
hoca ya da topçular burayı okumuyorsa bi sorun yok
ki okumadığı şurdan belli, okusa dursun başkan çoktan sana madalya yollamıştı
Burayı okuması okunmaması kimseye hadsizlik hakkı vermez bence

Geri
Üst Alt