⚽ SL 24/25 H:7 | Galatasaray 3-3 Kasımpaşa | MS | 28 Eylül

torreira-barış-davinson-kaanın da olmadığının farkında mısınız acaba

tek değişiklik icardi-mertensmiş gibi konuşuyonuz da
ben ondan karşıyım bu maçta çift forvet oynanmasına, zaten önceki postlarımda da yazdım.

4-4-2'yi, as oyuncularımızın olduğu, fizik gücü yüksek kadromuz olduğunda denemeliydik bence.

neyse ki bir şekilde skoru aldık.

artık çift forvet devam etmeye gerek yok. orta sahada direnci arttıralım, tempoyu düşürelim, oyunu tutalım.

Cift forvet olmuyor abi bugun atti adamlar yarin atamazlarsa ne olacak pasanin attigi gol cok iyiydi adam kariyer vurusunu yapti

Ama o 2. gol sansini vermemiz cok kotuydu

İlk yarı berabere biterse kardır diye düşünürken Osimhen bireysel farkını gösterdi. Hiç sevmiyorum bu çift forvet işini hele Torera, Barış gibi tempolu isimler de yokken hiç oynanmıyor.

Başıma bişey gelmeyecekse bende sevemiyorum geldiğinden beri katkısı oldu ama bence birlik oyuncu değil çok hantal adam Kaan’da aynı şekilde berkanı ikisinede tercih ederim
Ligde Berkan, Avrupa'da Demirbay olmali gibi. Tuhaf bir sekilde Avrupa'da iyi oynuyor dayi. Ama benim icin Fener maciyla beraber kredisini tuketmistir.

GYlAAYrXAAA3mse

Kesinlikle kötü oynamıyoruz Kasımpaşalı oyuncular artniyetli sakatlamaya and içmişler adamlarımızı 3-0 dan sonra birazda biz saldık

Fm'de bile bu takımı editörle itin götüne sokacak kadar nefret eden biri olarak 3-0 olunca tarihi fark olur diye seviniyordum ama pragmatik olup Sara-Osimhen ve Yunus'u dinlendirmek lazım diye düşünüyorum

Geri
Üst Alt