Mehmet Fatih
Parçalı Üye
- 26 Eylül 2012
- 3.856
- 1.034
- 1.273
Sanches ne olur sezon sonuna kadar sakatlanma.. amin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ben ondan karşıyım bu maçta çift forvet oynanmasına, zaten önceki postlarımda da yazdım.torreira-barış-davinson-kaanın da olmadığının farkında mısınız acaba
tek değişiklik icardi-mertensmiş gibi konuşuyonuz da
Aynen öyle 3-0 dan sonra rolantiye aldılar3-0 olunca gereksiz yere rahatlayıp gevşedik yoksa Kasımpaşa’nın pozisyon falan bulacağı yoktu
Ciddiyeti bırakırsan her takıma pozisyon verirsin
Ligde Berkan, Avrupa'da Demirbay olmali gibi. Tuhaf bir sekilde Avrupa'da iyi oynuyor dayi. Ama benim icin Fener maciyla beraber kredisini tuketmistir.Başıma bişey gelmeyecekse bende sevemiyorum geldiğinden beri katkısı oldu ama bence birlik oyuncu değil çok hantal adam Kaan’da aynı şekilde berkanı ikisinede tercih ederim
Bu yönetim durduk yere bize kifredin diye inabılmaz bir çaba içinde. Çim yönetemeyen adamlarZeminin hali yakın çekimde çok kötü
kovuldu ya, yediremiyor.Aytaç bize karşı her yıl böyle artık ne yaptıysak kendisine![]()
Bende hiç yok abi aşırı hantal belki mertensin yerinde sadece hücuma dönük oynarsa iş yapar orta alanda helva gibi adamLigde Berkan, Avrupa'da Demirbay olmali gibi. Tuhaf bir sekilde Avrupa'da iyi oynuyor dayi. Ama benim icin Fener maciyla beraber kredisini tuketmistir.