⚽ SL 24/25 H:7 | Galatasaray 3-3 Kasımpaşa | MS | 28 Eylül

sorun icardi değil üstad ortasaha zayıf kalıyor kaldırmıyor ya 3 5 2 yada tek forvetli sistem tek çözüm
Tek forvet iste hayvan gibi forvetin var oynuyor
Demirbay kusecek icardi kusecek batshuayi kusecek kimse kusura bakmasin
Icardi geldigi ilk sene haric fizik olarak hep bitikti hic hazir olmadi bu gercek
Bu sene sampiyonluk gitsin icardide sorgulanir
Bu fizikle mahalle takiminda oynatmazlar adami 70 dakka oynadi toplasan 5 km kosmamistir

Osimhen 45 dakikada icardiden fazla kosmustur bu kadar basir

Madem oynuyor 70 de asla cikmamaliydi
topu tutup takimi ileri cikariyordu

Icardi cikmaza bu mac boyle olmazdi

Olayin ozeti ligmi oncelin avrupa mi bence lig oncelik olmali
Ligte as kadro avrupada rotasyon olmali
Bu sene asla avrupa hedef olamaz toplasan 15 16 oyuncun var elle tutulur

Eger hoca avrupada diretirse ikisi birden gider
Ligte Osimhen Toreira Sara Davinson oynar
Avrupada Icardi Berkan Demirbay Nelson oynat gitsin Totenham maci gelir istisna yaparsin

Illa bi yerde boka cekicegiz isi. 3:0 öndesin. Ilk yari bitcek gol yiyorsun ta orda basliyor laubalilik. Su maci bi sekil bitirsek tel tel dökülecekler. Mener yerlerde jk avrupa macinda 4 tane yemis ilk puan kaybinda havluyu atacaklar bizde rahat rahat gidecegiz. Yok arkadas rahatik batiyor derler ya, aynen bu.

Nelsson ve Davinson arasındaki uçurum her geçen maç daha da büyüyor yani Nelsson değil formayı almak rotasyonda güven veren bir oyuncu olmaktan bile uzaklaşmaya başlıyor çok acilen kendini toparlamalı, Jelert zaten bir türlü ritim bulamadı onla ilgili beklentimi azalttım ara sıra Kaan'ı dinlendirebilirse yeterli şu aşamada. Kadromuzun iyi ve yedek olarak güçlü olduğunu düşünüyoruz ama aslında sandığımız kadar iyi bir rotasyonumuz yok maalesef. Osimhen, Sanchez, Torreira ve Sara bu 4 isim takımın bu sezonki başarısı adına çok kilit rol oynayacak gibi duruyorlar.

Böyle maçlar çok olacak.
Kazandığımız farklı kazandığımız maçta çok olacak.Ama hep bir sorun olacak bu kadro yapısıyla.

Bin defa söyledik mertensin yerlne adam lazımdı.
Yunus her zaman kadroda olabilecek bir adam fakat ilk 11 olmaz oraya Fark yaratacak kanat lazımdı
Orta sahaya sert defansif yönü kuvvetli bir adam lazımdı
Bunlar olmadığı için bu sonuçlar kaçınılmaz olacak.
Olmaz olsun sizin gibi yönetim.
Osimen olmasaydı bu eksikler daha çok görülecekti.osimen kurtarıyor bizi.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

2018 den bu yana 1 tane rahat Kasımpaşa maçımız gecmemis. Tesadüf falan değil bunlarla olan her maçımızda teşvik yoksa kız ismet gibi gezerim. Bıktım böyle takimlardan. Fenere gelince foldos olun 18 yasindaki forveti stoper oynatin bize gelince falan filan. Ulan neyseniz öyle oynayin işte.

kpaşa ciddi tehlikeli bir takım ve kendi evimizde kendilerine karşı hep zorlanmışızdır.

kasımpaşa İ
rfs D
alanya İ

bu üç maçın sonrasında 15 gün milli ara olacak. bence büyük bir rotasyon yapmamalıyız.

mertens, davinson ve kaan rotate edilebilir bittabii. ama bence osimhen kesinlikle oynamalıdır. zaten adam bizde max 1 sene kalacak. oynatabildiğimiz kadar oynatmalıyız. sallai kullanılabilir. ama bütün omurgayı bozarsak sıkıntı yaşayabiliriz.

Kasımpaşa, Rfs ve Alanya maçlarından sonra babalar gibi 15 günlük ara var.

Bu 3 takım içindeki en ciddisi Kasımpaşa'dır.

Vallah ben görüşümün arkasındayım yaw.

Son idmanda oyuncularla konuşup, kim yorgun hissediyorsa ona göre karar verip, minimum rotasyon ile bu maça çıkmalıyız bence.

Rfs görece bayağı düşük bir ekip. Orada ciddi rotasyon yapılabilir.

Alanya da deplasmanda bol pozisyon veren bir ekip.

En sıkıntı çıkarabilecek takım k. Paşa bu üçlüden.
çok üzgünüm.

Herkes biraz sakinlestiyse yazayim.

Taraftar olarak her puan kaybinda her seyi yakip yikmayi birakin. Ezik takim taraftari yapiyor bunu cunku onlar puan kaybettiginde biliyorlar ki bize yetisemeyecekler. Psikolojileri bozuk hepsinin.

Bugun ikinci yarida cok kotu bir oyunla 2 puan biraktik bu kadar. Bir sonraki lig macinda daha istekli oynar bu sefer ilk yaridan 4 atariz. GS taraftari bu kadar yanginci olamaz.

Artık olan oldu
Olumlu yanlarından bakalım
Fener kazansa bile fark 3 daha 7
Haftadayiz , psikolojik.ustunluk hâlâ bizde

Bir sonraki maçımızda ic saha bu güzel denk geldi 3 puani alıp bu maçı telafi etme şansımız var.

Yalniz 2 devre tersine dönecek fikstur bence farki acabiliriz.

Artık olan oldu
Olumlu yanlarından bakalım
Fener kazansa bile fark 3 daha 7
Haftadayiz , psikolojik.ustunluk hâlâ bizde

Bir sonraki maçımızda ic saha bu güzel denk geldi 3 puani alıp bu maçı telafi etme şansımız var.

Yalniz 2 devre tersine dönecek fikstur bence farki acabiliriz.
bir olumlu tarafıda hoca artık ligde rotasyon yapmaya korkacaktır

Herkes biraz sakinlestiyse yazayim.

Taraftar olarak her puan kaybinda her seyi yakip yikmayi birakin. Ezik takim taraftari yapiyor bunu cunku onlar puan kaybettiginde biliyorlar ki bize yetisemeyecekler. Psikolojileri bozuk hepsinin.

Bugun ikinci yarida cok kotu bir oyunla 2 puan biraktik bu kadar. Bir sonraki lig macinda daha istekli oynar bu sefer ilk yaridan 4 atariz. GS taraftari bu kadar yanginci olamaz.
leş gibi oynayıp 2-0 yenilelim ok bir yere kadar
3-0dan maç vermek rezaletin daniskası

fener yancısı takıma kendi evinde puan verdin zaten kredin az bakalım hangi extra macı alacaksın hocam !!

Bırak Kasımpaşayı, 3 sıfırdan manu dortmund vb takımlara puan versek bile kabul edilir değil.

NE2213 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Rotasyon sittin sene yapmaz artık yav. En azindan 5 tane rotasyon yapmaz
esas sorun rotasyon degilki esas sorun oyunu okuyamaması degısıklıkleri ile maclar vermesi
ve bu huyundan vazgecmıyecek zerre inanmıyorum
sebebide aşırı inatcı biris, ben fatih hocadan daha inadını görmem diyordum fatih hoca inat konusunda okanın çıragı olamaz

Geri
Üst Alt