⚽ SL 24/25 H:7 | Galatasaray 3-3 Kasımpaşa | MS | 28 Eylül

Bu takimda malesef ikisini beraber iyi şekilde yapabilme yok. Ya defansta iyi bitirmede mallasiyoruz ya tam tersi leblebi gibi atip leblebi gibi de yiyoruz
2022-2023 gs si leblebi gibi atıp bukadar pozisyon vermiyordu bu sezon çok basit geçiş atakları yiyoruz. Y.boys daki siyahi herif kendi ceza sahasından bizim ceza sahasına top sürdü biri durduramadı. Bukadar geçirgen hale geldi ortasaha artık

Zaman gösterecek. Ben Paok ve Fb maçında oynanan futbolu beğenmiştim. Lakin Okan hocanın öne geçtiği maçlarda oyunu tutamama problemi bize geldiğinden beri var bu konuda kendini geliştiremedi maalesef. Umarım geliştirir çünkü Okan hoca iyi bir hoca ama henüz büyük hoca dediğimiz klasmanda değil eksiklerini giderebilirse büyük hoca olma potansiyeli bence çok yüksek ama oyunu tutma konusundaki eşiği bir türlü aşamadı.
Paok ve fb maçlarında sert oynadık rakipleri ısırdık, sindirdik. Bu maçta yumuşak oynadık, tembel oynadık maç bitti gözüyle baktık ayrıca kasimpasa ligin eli yüzü düzgün takımlarından birisi ayrıca her Galatasaray maçına teşvik alan bir takım

2022-2023 gs si leblebi gibi atıp bukadar pozisyon vermiordu bu sezon çok basit geçiş atakları yiyoruz. Y.boys daki sşyahş herif kendi ceza sahasından bizim ceza sahasına top sürdü biri durduramadı. Bukadar geçirgen hale geldi ortasaha artık
6 no diye bişey yok takımda çünkü. Torreira 6 falan değil bana göre. Net bir 6 no ile seviye atlardik. Dediğin sekilde gelenlerin çoğu merkezi yarıp geliyor. Kupa maçındaki bjkde de gedson delip gecmisti merkezden. Fbnin içerdeki kazandığı macta fred delip geçmişti. Merkezi kapatamiyoruz. Merkezden adamlar geldikce gidip bekler veya stoperler dengesiz yakalaniyor. Rakibi kanatlara zorlasak bu kadar pozisyon vermeyiz. Önceki senelerde hep bunu yapıyorduk. Bu maç özelinde de yunus süre aldığı süre boyunca rakip merkezi cok delemedi. Sarada alan kapatiyordu. Ne zaman malca değişiklikler oldu rakip ortadan geldi sola atti soldaki ortaya tekrar verdi o gitti tekrar sağa atti falan seyredip durduk

bu takımın futbolunu işleten, nizam ve akışkanlık kazandıran 2 temel direği davinson ve torreira. takımla ilgili tüm yorumları bu gerçeklik üzerinden başlayarak yapmak gerekiyor.

6 no diye bişey yok takımda çünkü. Torreira 6 falan değil bana göre. Net bir 6 no ile seviye atlardik. Dediğin sekilde gelenlerin çoğu merkezi yarıp geliyor. Kupa maçındaki bjkde de gedson delip gecmisti merkezden. Fbnin içerdeki kazandığı macta fred delip geçmişti. Merkezi kapatamiyoruz. Merkezden adamlar geldikce gidip bekler veya stoperler dengesiz yakalaniyor. Rakibi kanatlara zorlasak bu kadar pozisyon vermeyiz. Önceki senelerde hep bunu yapıyorduk. Bu maç özelinde de yunus süre aldığı süre boyunca rakip merkezi cok delemedi. Sarada alan kapatiyordu. Ne zaman malca değişiklikler oldu rakip ortadan geldi sola atti soldaki ortaya tekrar verdi o gitti tekrar sağa atti falan seyredip durduk
Torreira 2 sezon tüm ortasahanın hamallığını çekti biz yanına defansif özelliği olan bir adam daha koymamakta ısrar ediyoruz. Neden çünkü okan bey asla 3 lü ortasaha ile oynamaz. Ozaman yersin böyle işte geçiş üstüne geçiş

Bütün oyuncuları ceza sahasına yollat ondan sonra yanındaki adama pas ver muhteşem oyun zekası Demirbay.

93.29 şurada içeri orta açsan en kötü korner, taç, seken topu aldığında yine 94-94.20 olacak taça çıktı, kornere çıktı, oralarda tuttun maç bitti.

Bravo Demirbay.

Ayrıca hocam sanada bravo muhtemelen şu organizasyonda seninde payın vardır kenardan bir şeyler söylemişsindir beraber maçın içine sıçtınız.

kvf6u59.jpg
yahu maçın bitmesine 2.5 dk kalmışken,önde olan takım niye 10 kişi rakip yarı sahada olur, 8 tanesi de kale önünde

Bu skorun hic bir aciklamasi veya bahanesi olamaz

Yorgunluk,hakem hatalari,yogun fikstür veya rotasyon gibi bahaneler mac 3-0 olduktan sonra kabul edilemez

Hic yakismadi ve hos olmadi

Lig uzun bir maraton ama derbi den cikan sonucun bir avantaji olmasi icin bir sonraki maci kazanmak zorundasiniz ama isimizi zora soktuk

Üzüntü içinde uyumaya gidiyorum.
Ben uyuyamiyorum yav. Çok fena sarsti bu maç beni. Maç öncesi cekincelerim vardi ciddi boyutta ama skor 3-0 olunca mental olarak çok rahatlamistim. 2. Yari direk kanser oldum. 3-2 olunca ulan bari böyle bitsin diye nidalar atmaya baslamistim. Hakem +10-12 verir diye bekliyordum. +6 verince oh bari 2-3 pozisyonda yatarız ederiz biter diyordum 94 oldu tamam bitiyor 1-2 atak kaldi derken 95 te yemek direk şok etkisi yaratti. Psikolojik olarak çöktüm açıkçası

Stoperlerin avelliği daha önce. Apo önde bizim adam varken gidiyor nelson önündeki adamı tutmuyor. 2 adam bir adamı tutmamış. Apo ve nelson bir arada oynadığı her maç ebemizi şey etti bu sezon. ikisi de çok kötü bu sezon
Hermoso-Sanchez manyak ikili olacakdi, abv roma beter olun küme düsün serefsizler

Ha bizim yönetim asiri beceriksiz, o ayri

Bu nuno da costa,aytaçlı kasımbahçe ve tjk yı sıradaki maçlarda hoplatmazsan okan derhal yol al.

Geri
Üst Alt