⚽ SL 24/25 H:7 | Galatasaray 3-3 Kasımpaşa | MS | 28 Eylül

Evet, Hoca kötü, futbolcular kötü ama taraftarda en az onlar kadar berbattı dün.
3-1’den sonra sustular.
En çok maç bitmeden 90. dakikada neredeyse herkesin gol geleceğini bilmesine rağmen takıma destek vermek yerine bir çoğu stadı terk ediyordu. Onları gördüğümde çok sinirlenmiştim zaten.
O aytaç yavşağı topu her aldığında bütün stat onu yuhalamalıydı mesela.

Evet, Hoca kötü, futbolcular kötü ama taraftarda en az onlar kadar berbattı dün.
3-1’den sonra sustular.
En çok maç bitmeden 90. dakikada neredeyse herkesin gol geleceğini bilmesine rağmen takıma destek vermek yerine bir çoğu stadı terk ediyordu. Onları gördüğümde çok sinirlenmiştim zaten.
O aytaç yavşağı topu her aldığında bütün stat onu yuhalamalıydı mesela.
taraftar takımı değil takım taraftarı yukarı çeker

Evet lig bitti arkadaşlar
Siz zaten gençerlbirliği puan kaybı sonrası lig gitti diyen 8 puan fark varken nasıl şampiyon olacağız diyen inançsızlarsınız

Ama şampiyon olunca 50 tane hikaye atmayı bilirsiniz
En holigan siz olursunuz asarsınız kesersiniz

Şu maç özelinde yorum yapmam gerekiyorsa orta sahada Kerem Demirbay 'ın forvet rotasyonunda Batshuayi ve Mertens 'in bu kadar fazla forma giymemesi gerekiyor diyebilirim

Bir de Nelsson 'un defansif yanını çok çok seven biri olarak Davinson ve Nelsson arasındaki farkı bu kadar net anladığım maç oldu diyebilirim. Sanırım üçlü stoper rolü haricinde Nelsson bizim için Davinson veya Abdülkerim 'in formayı bırakacağı oyuncu değil gibi

Bence maçın kırılma anı Barış ve Mertens'in oyuna girmesi oldu. Tamam Sallai de Osimhen de sakatlanmış olabilir ama oyuncu değişikliği için oyuna girecek ilk 2 oyuncumuzun en yorgun diyebileceğimiz Barış ve Mertens'in olmaması gerekiyordu
Hem hocanın hem de oyuncuların zincirleme hataları yüzünden oldu tek bir an yok. En basiti son faul pozisyonunda oyuncular salakça ileri gitmese normal süre geçirse yine ileri gidildi madem orta yapılsa vb. gibi bir çok salakça an varmış.

Şu maç özelinde yorum yapmam gerekiyorsa orta sahada Kerem Demirbay 'ın forvet rotasyonunda Batshuayi ve Mertens 'in bu kadar fazla forma giymemesi gerekiyor diyebilirim

Bir de Nelsson 'un defansif yanını çok çok seven biri olarak Davinson ve Nelsson arasındaki farkı bu kadar net anladığım maç oldu diyebilirim. Sanırım üçlü stoper rolü haricinde Nelsson bizim için Davinson veya Abdülkerim 'in formayı bırakacağı oyuncu değil gibi
3'lü de de Kaan- Sanchez- Bardakçı olur stoper hattı. Nelsson çok fazla geriye kaçarak takım boyunu acayip uzatıyor.

3'lü de de Kaan- Sanchez- Bardakçı olur stoper hattı. Nelsson çok fazla geriye kaçarak takım boyunu acayip uzatıyor.
Yani bence de Kaan 'ın rolü çok net bir sağ bek gibi değil hem üçlünün stoperi olarak hem orta sahaya kırıldıldığı oyunları filan izliyoruz. Tüm kadro yapımız içinde Kaan 'ın yaptığı şu işi yapabilecek 2. bir oyuncumuz daha yok

Aslında dün Okan Hocanın Nelsson açıklamalarından sonra bundan sonra Nelsson'un çok da fazla forma giyeceğine inanmıyorum açıkcası

Hem hocanın hem de oyuncuların zincirleme hataları yüzünden oldu tek bir an yok. En basiti son faul pozisyonunda oyuncular salakça ileri gitmese normal süre geçirse yine ileri gidildi madem orta yapılsa vb. gibi bir çok salakça an varmış.
Bence anlardan ziyade dün Kasımpaşa 'ya verdiğimiz pozisyonlar ile puan kaybını da hak ettik açıkçası benim zoruma giden bu oldu

Daha geçen sene Nelsson & Abdülkerim ikilisiyle Kasımpaşa maçına çıktık çok zorluk çektik şimdi yine aynı şeyi bu seneki Kasımpaşa maçında denedik yine sorun yaşadık üstüne üstlük Torreira ve Davinson yerine Kerem ve Nelsson 'u izledik şu maçta

3-0 dan 3-3 büyük bir olay ve yıkım sebebi. Ama bundan en kolay çıkacak spor camiasinin taraftariyiz. 6-0 lik facia sonrası hiç bir büyük kulüp şampiyonluga oynamazdi (bjk veya fb aynısını yaşasalar). Ha keza bu sene başı 5-0 lik oyun sonrası kimse gidip orada ezeli rakibini çatır cutur yenip 6da 6 başlayamazdi bana göre. Biz en tepeyi ve en dibi görebilen bir camiayiz. Logosunu değil rakibin ülkesini bile görsek burasi neresi la denilen bir takıma elenip ama gidip en güçlü rakiple de başa baş oynayip Reale 30dk da 3 atabilen bir takımız. O yüzden ben şaşırmıyorum bu işlere.

Her sene aynı bok oluyor farkındayım ama cidden bu sene daha önemli yav lig. Simülasyonda gibiyim 3 senedir ayni cümleleri kuruyoruz ama cl ye direk gitme ve 5. Yıldız işi falan derken en önemli lig dönemimiz. İnşallah göğüsleriz ipi.

Son düzenleme:
Galatasaray bir derbide 5 yiyebilir. Galatasaray Avrupada bir rakibe elenebilir. Ama Galatasaray rakip kim olursa olsun Manchester City dahi olsa evinde hiçbir takıma 3-0'dan maç veremez. Şu maçın hiçbir izahı yok. İcardi ve Osimhen oynar ama 442 değil 352 oynar. Daha konuşuruz.

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu takım çift forvet oynamalı ama bunu 442 değil 352 ile oynamalı bu birincisi. İkincisi Danimarka gibi fizikli bir ülkeden dünyanın en çıtı pıtı adamına nasıl 11 milyon euro bonservis verdik merak konusu. Üçüncüsü Sanchez ve Torreira ayağı kopana kadar 11 oynamalı. Rezillik.

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3-0 dan 3-3 büyük bir olay ve yıkım sebebi. Ama bundan en kolay çıkacak spor camiasinin taraftariyiz. 6-0 lik facia sonrası hiç bir büyük kulüp şampiyon olamazdı (bjk veya fb aynısını yaşasalar). Ha keza bu sene başı 5-0 lik oyun sonrası kimse gidip orada ezeli rakibini çatır cutur yenip 6da 6 başlayamazdi bana göre. Biz en tepeyi ve en dibi görebilen bir camiayiz. Logosunu değil rakibin ülkesini bile görsek burasi neresi la denilen bir takıma elenip ama gidip en güçlü rakiple de başa baş oynayip Reale 30dk da 3 atabilen bir takımız. O yüzden ben şaşırmıyorum bu işlere.

Her sene aynı bok oluyor farkındayım ama cidden bu sene daha önemli yav lig. Simülasyonda gibiyim 3 senedir ayni cümleleri kuruyoruz ama cl ye direk gitme ve 5. Yıldız işi falan derken en önemli lig dönemimiz. İnşallah göğüsleriz ipi.
6-0 yenildiğimiz sezon 2. olduk, 2002-2003 sezonu

Eleştirilerin Okan Buruk özelinde olması lazım aslında. Mesela Muslera'ya neden yükleniliyor anlamış değilim. Hocanın oyunu soğutma, skoru koruma tarzı bir oyun planı yok.

Elbette bu maç dünyanın sonu değil ama sürekli aynı hataları tekrarlaması artık kendisinden soğuttu. Geldiğinden beri elinde müthiş bir kadro var. Her oyuncudan faydalanmayı bilmesi lazım ama bu demek değil ki Jelert'i sol açığa atsın. İkinci yarının başında Metehan'ı oyuna alıp 3-5-2'ye bile geçsek belki bu sorunu yaşamazdık.

Geri
Üst Alt