- 22 Ağustos 2010
- 32.794
- 37.564
- 3.033
sadece tek bir karar, sara yerine demirbay çıkıp berkan ya da torriera girseydi, hayatta 3-3'e gelmezdi maç. net olarak. sağlık olsun. önümüze bakalım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kaani orta sahaya alacak sandım yine beke aldı. Demirbayi rezilligini gormedisadece tek bir karar, sara yerine demirbay çıkıp berkan ya da torriera girseydi, hayatta 3-3'e gelmezdi maç. net olarak. sağlık olsun. önümüze bakalım.
taraftar takımı değil takım taraftarı yukarı çekerEvet, Hoca kötü, futbolcular kötü ama taraftarda en az onlar kadar berbattı dün.
3-1’den sonra sustular.
En çok maç bitmeden 90. dakikada neredeyse herkesin gol geleceğini bilmesine rağmen takıma destek vermek yerine bir çoğu stadı terk ediyordu. Onları gördüğümde çok sinirlenmiştim zaten.
O aytaç yavşağı topu her aldığında bütün stat onu yuhalamalıydı mesela.
Hem hocanın hem de oyuncuların zincirleme hataları yüzünden oldu tek bir an yok. En basiti son faul pozisyonunda oyuncular salakça ileri gitmese normal süre geçirse yine ileri gidildi madem orta yapılsa vb. gibi bir çok salakça an varmış.Bence maçın kırılma anı Barış ve Mertens'in oyuna girmesi oldu. Tamam Sallai de Osimhen de sakatlanmış olabilir ama oyuncu değişikliği için oyuna girecek ilk 2 oyuncumuzun en yorgun diyebileceğimiz Barış ve Mertens'in olmaması gerekiyordu
3'lü de de Kaan- Sanchez- Bardakçı olur stoper hattı. Nelsson çok fazla geriye kaçarak takım boyunu acayip uzatıyor.Şu maç özelinde yorum yapmam gerekiyorsa orta sahada Kerem Demirbay 'ın forvet rotasyonunda Batshuayi ve Mertens 'in bu kadar fazla forma giymemesi gerekiyor diyebilirim
Bir de Nelsson 'un defansif yanını çok çok seven biri olarak Davinson ve Nelsson arasındaki farkı bu kadar net anladığım maç oldu diyebilirim. Sanırım üçlü stoper rolü haricinde Nelsson bizim için Davinson veya Abdülkerim 'in formayı bırakacağı oyuncu değil gibi
Yani bence de Kaan 'ın rolü çok net bir sağ bek gibi değil hem üçlünün stoperi olarak hem orta sahaya kırıldıldığı oyunları filan izliyoruz. Tüm kadro yapımız içinde Kaan 'ın yaptığı şu işi yapabilecek 2. bir oyuncumuz daha yok3'lü de de Kaan- Sanchez- Bardakçı olur stoper hattı. Nelsson çok fazla geriye kaçarak takım boyunu acayip uzatıyor.
Bence anlardan ziyade dün Kasımpaşa 'ya verdiğimiz pozisyonlar ile puan kaybını da hak ettik açıkçası benim zoruma giden bu olduHem hocanın hem de oyuncuların zincirleme hataları yüzünden oldu tek bir an yok. En basiti son faul pozisyonunda oyuncular salakça ileri gitmese normal süre geçirse yine ileri gidildi madem orta yapılsa vb. gibi bir çok salakça an varmış.
6-0 yenildiğimiz sezon 2. olduk, 2002-2003 sezonu3-0 dan 3-3 büyük bir olay ve yıkım sebebi. Ama bundan en kolay çıkacak spor camiasinin taraftariyiz. 6-0 lik facia sonrası hiç bir büyük kulüp şampiyon olamazdı (bjk veya fb aynısını yaşasalar). Ha keza bu sene başı 5-0 lik oyun sonrası kimse gidip orada ezeli rakibini çatır cutur yenip 6da 6 başlayamazdi bana göre. Biz en tepeyi ve en dibi görebilen bir camiayiz. Logosunu değil rakibin ülkesini bile görsek burasi neresi la denilen bir takıma elenip ama gidip en güçlü rakiple de başa baş oynayip Reale 30dk da 3 atabilen bir takımız. O yüzden ben şaşırmıyorum bu işlere.
Her sene aynı bok oluyor farkındayım ama cidden bu sene daha önemli yav lig. Simülasyonda gibiyim 3 senedir ayni cümleleri kuruyoruz ama cl ye direk gitme ve 5. Yıldız işi falan derken en önemli lig dönemimiz. İnşallah göğüsleriz ipi.
Ha pardon doğru üstad. Fenerin üstünde baya bitirmistik. Haklisin editliyorum6-0 yenildiğimiz sezon 2. olduk, 2002-2003 sezonu
remeron, ikiye bolup iciyorum, cok yan etkisi yokben valla ilac aldim
yoksa uyuyamam bu gece