- 20 Ağustos 2009
- 16.774
- 20.343
- 2.973
Comebackli kazanırız.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hocam seni severim ederim yapmaComebackli kazanırız.
Mertens 11 baslarsa maci izlemeyecegim
Dusunce ozgurlugu kisitlanmaliteknik dıraktörümüz sahada olan bitene yönelik hamle yapmaktan aciz diye kraltens üzerinden takımı boykot etme niyeti olanları teessüf ile izliyorum
Dusunce ozgurlugu kisitlanmali
O avatarla ciddi 1 yazı yazsan bile gülerim ben reis yavOkan Usta'nın akşamki çorba menüsü:
Yayla çorbası + seçeceğiniz pilav + ekmek ve turşu ile
İsterse 5-0 yensin umrumda değil, bu kadronun defosu ortada artık aptal olmayan herkes de bu defonun farkında rakip hataları, kadro kalitesiyle ve şansının yardımıyla yenince başarılı sayılmamalısın. Icardi-Mertens ile geçiş oyunu oynayamaz, rakip kalecinin ağzına kadar basamazsın. Her şeyi geçtim 38 yaşındaki adamı 22 günde 6. Kez 11’de başlatıp 70 küsür dk oyunda tutamazsın.Aynı 11 ile çıkmamız bekleniyormuş. Bugün şok bir skor olabilir.
SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bravo TarifimBirqz pozitif bakalim. Her sene 102 puan toplanmaz. Bu zuperlig olsa bile. Daha 7. Haftadayiz. Yenip onumuze bakalim.
Vilnius da ayni degerde hatta rfs su an daha pahali. Biz bunlari yasiyoruz. Ilk defa yasamiyoruz. Ilk olsa süphelenirsin ama ilk degil iste. Futbol oynamayan takimlara karsi cözüm bulamiyor hoca. Isterse mahale takim olsun. Zaten oynumuz kisir cogu zaman oyuncu kalitesi isi götürüyor ama böyle maclari yani 11 kisi kaleye girmis cözmen icin iyi bi oyun kalitesi gerekiyor. Ha burda aslinda skoruda bulduk 2:0 ile. Neden bütün takim ilk yarinin sonuna dogru (ön alan baski) önde bekliyor anlam veremiyorum. Kasimpasada aynisi oldu.1 sene önceki durum ile şu anın ne alakası var?
Sezon başı kadrolar bile oturmamışken yapılan hazırlık maçı tadında bir maçtı o.
Ayrıca o takım bile rfs'den üst düzey bir takımdı.
Yani şu fikir alışverişi yaptığımız durum ile hiç alakası olmayan bir argüman yazmışsın. Alakasını anlamadım.
Rfs belki de gs futbol tarihinde gs'ın karşılaştığı açık ara en kötü Avrupa ekipi olabilir.
Adamlar tarihindeki ilg Avrupa maçı puanını aldı öyle düşün. Belki bir daha tek bir puan bile alamayacaklar.
San Marino ya da Lichtenstein ile Türkiye'nin berabere kalması gibi düşün.
O maçtan galip gelememek net olarak oyuncuların suçudur ve o maç şaibelidir bana göre.
Ostersunds, Tromsö gibi facialar yaşadık ama rfs rezaletinin gs tarihinde eşi benzeri yoktur.