Tarık Çetinkaya
10 Numara!
- 17 Eylül 2018
- 15.073
- 15.814
- 1.698
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yok sadece tebrikortaya cıkmıssın üstad
Nazillide olsam bi tahinli pide de ben söylerdim.Galibiyet şerefine cıvıklı + tahinli söyledim gel beraber olsun @Recep Buruk
Şimdi Antalya - fener maçını bir kez daha göz önüne getirin...Fener kötü takım aslında o maçtan sonra fenerin neden şampiyon olamayacağını net gördüm.
Antalya iç sahada Adana Demirspor karşısında pozisyona giremeden zar zor son saniye yendiler, Başakşehir dep 0-2 öne geçtiler neredeyse 45 dakikada 5 gol yediler, Kasımpaşa deplasmanında 10 kişiye karşı defans yapmak zorunda kaldılar, Hatayspor maçı 0-2 geriye düştüler rakip kırmızı görüp Erce batırmasa yine kazanamazlardı kazandıkları maçlarda bile Antalyaspor kötüydü.
bırah yaaŞimdi Antalya - fener maçını bir kez daha göz önüne getirin...
Tek kurtarışı var Sallai'nin şutu başka yok alayını üstüne vurduk, Osimhen filan hafif köşeye vurunca rahatlıkla gol yaptı.bırah yaa
piric dedin çipe gibi dedin
adam bugün resmen 0-7 plakayı önledi :d
Tek kurtarışı var Sallai'nin şutu başka yok alayını üstüne vurduk, Osimhen filan hafif köşeye vurunca rahatlıkla gol yaptı
0-7 olmaması rakipten çok bizim becereksizlikten oldu.![]()
osimhen'in burnu antalyalı oyuncunun burnundan daha öndeymiş.Şu ilk ofsayt olan gol hakkında neden kimse bir şey demedi. Tekrarını bile göstermediler.
Antalyaspor maçına ölçü olarak baştan beri hiç bakmadım hatta beklediğim skorlar geldi bir tek Osimhen golü keyifleri tavan yaptırdı.keyifin nasil
actinmi viskiyi
osimhen'in burnu antalyalı oyuncunun burnundan daha öndeymiş.
Antalyaspor maçına ölçü olarak baştan beri hiç bakmadığım için beklediğim skor geldi bir tek Osimhen golü keyifleri tavan yaptırdı.
Asıl sınav Elfsborg - beşiktaş maçlarında olacak.
Şu an çay varviski?