⚽ SL 24/25 H:9 | Antalyaspor 0-3 Galatasaray | MS | 19 Ekim

Vasf'a yazdım ben izleyemedim yav maçı. Anca geldim eve açıp da tekrarını izleyeyim. Jakobs sakatlık işi can sıktı ama ağrısız sızısız deplasman galibiyeti iyidir.

Gümtekin ağlıyor Alex 2-3 tane Brezilyalı getiremedin mi bu takım 5 pas yapamıyor diyor. Fb maçı sonrası ne dedi acaba Antalya için. Üstelik o maçta niyeyse en iyi adamları Larsson da yoktu ve Antalya daha kötüydü. Her yendiğimiz takıma nefret kusuyor adam.

Djenepo diye biri gelmiş diye tam adamı gömerken U. Meleke Djenepo iyi topçu diyince birden afalladı.

Alex düpedüz kötü t.d işte, bunu diyeceksiniz.

Fener kötü takım aslında o maçtan sonra fenerin neden şampiyon olamayacağını net gördüm.

Antalya iç sahada Adana Demirspor karşısında pozisyona giremeden zar zor son saniye yendiler, Başakşehir dep 0-2 öne geçtiler neredeyse 45 dakikada 5 gol yediler, Kasımpaşa deplasmanında 10 kişiye karşı defans yapmak zorunda kaldılar, Hatayspor maçı 0-2 geriye düştüler rakip kırmızı görüp Erce batırmasa yine kazanamazlardı kazandıkları maçlarda bile Antalyaspor kötüydü.
Şimdi Antalya - fener maçını bir kez daha göz önüne getirin...

bırah yaa

piric dedin çipe gibi dedin

adam bugün resmen 0-7 plakayı önledi :d
Tek kurtarışı var Sallai'nin şutu başka yok alayını üstüne vurduk, Osimhen filan hafif köşeye vurunca rahatlıkla gol yaptı.

0-7 olmaması rakipten çok bizim becereksizlikten oldu rahatlıkla plaka yaparmışız. :asd:

Şu ilk ofsayt olan gol hakkında neden kimse bir şey demedi. Tekrarını bile göstermediler.

Geri
Üst Alt