⚽ SL 24/25 H:9 | Antalyaspor 0-3 Galatasaray | MS | 19 Ekim

Büyük kalite farkı vardı

Bizim kadroyu kelepir satsan rahat 200 milyon euro bonservis toplar bugun,rakip takım ancak 10 milyon toplar oda max.

Eski yıllarda bu kadar bariz fark olmuyordu.Yayın gelirleri aşırı düştü,rekabet azaldı epey.

Rekor,Okan hoca vs diyoruz ama ekonomik uçurum oluşması da etken bu işlerde…

sürekli 18e giren 2 tane oyuncu kazandık hem yunus hem sallai bu bizim için çok büyük avantaj

Berbat transfer dönemi geçirdik dedik;

-Yunus
-İsmail J
-Sara
-Osimhen
-Batshuayi
-Sallai

6 tane net adam kazandık sağlam kadroya.

Tek kayıp ;

-Kerem Aktürkoğlu.

Gol konusunda baya fark atmisiz ligde. Biz 27 gol, ikinci ise 16 gol.

Şu maçta bile hakemin saçma sapan işlere kalkışması canımı sıkıyor. İcardi 'yi adam daha topla buluşmadan önce formasından çekiyor İcardi yere düşüyor daha hala formasından çekmeye devam ediyor penaltı yok, Torreira 'nın sarı kart pozisyonu inanılmaz saçma, mesela Ziyech 'e neden kart verdi asla anlamadım

Tüm bunları geçtim tüm duran top kullanılmadan önce zart zurt düdük çalıp oyunu soğutması filan gerçekten çok canımı sıkıyor. Zaten oldum olası sevmezdim bu Ali Şansalan'ı

Şu maçta bile hakemin saçma sapan işlere kalkışması canımı sıkıyor. İcardi 'yi adam daha topla buluşmadan önce formasından çekiyor İcardi yere düşüyor daha hala formasından çekmeye devam ediyor penaltı yok, Torreira 'nın sarı kart pozisyonu inanılmaz saçma, mesela Ziyech 'e neden kart verdi asla anlamadım

Tüm bunları geçtim tüm duran top kullanılmadan önce zart zurt düdük çalıp oyunu soğutması filan gerçekten çok canımı sıkıyor. Zaten oldum olası sevmezdim bu Ali Şansalan'ı
Hayatında hiç bir amatör küme takımına bile böyle beleş sarı kartlar çıkarmamıştır. Dursun izlemeye devam etsin

Hayatında hiç bir amatör küme takımına bile böyle beleş sarı kartlar çıkarmamıştır. Dursun izlemeye devam etsin
Mesela Güray 'ın Kaan 'ın burnuna vurduğu pozisyon da kırmızı kart bana kalırsa. O kadar riskli bir müdahale var ki oyuncunun niyeti filan önemsiz kalıyor çok riskli orada Kaan'a kramponla müdahalesi

Şu maçtan sonra konuşmayan yönetim bir daha gözümüze gözükmesin bir zahmet. Hakem resmen Acun ve Mafia federasyon başkanın istediği gibi maç yönetti.

fb maçında helva gibi oynayan, bu maçta ise sınırlarını zorlayan, rize'de oynarken hırstan akbaba'nın ayağını kıran samudio denen gs düşmanı herif...

ne ironidir ki, osimhen'in golünde tam da emek hırsızlığı yapıp hakemden faul dilenecekken, osimhen'in geri çekilmesi sonucunda kepaze olup amele sümüğü gibi yere yapıştı ve ikonik bir gole vesile oldu.

Kasimpada ve rfs maclarinda bosuna panik yapildi

Takimin yorgun olacagi belliydi yogun fikstür den dolayi

Bu takim oyun olarak cikacagi seviye’yi rize,antep,fb ve paok maclarinda göstermisti zaten

Oyunculara ve hoca’ya güvenin

Bu takim yine sampiyon olacak
Panik olunmasına sebep, üst üste önde iken elindeki maçı vermek, yorgunluk bu durumu aklamaz ki. Teknik yönetim ve futbolcular hatalı bunun hata olduğunu düşünüyorum yorgunluktan ziyade.

Kotu saha kotu zemin ismail jacobs gitti
Umarim ciddi birsey yoktur

Hafta arasi artik davinson sanchezi dinlendirmemiz lazim nelsonuda geri kazanmamiz lazim rakip musait

Yunusta dinlenmeli kaan da

Baris alper bek baslamali abdulkerim nelson stoper sol bek jelert veya Berkan oynamali

Iste bu mac Osimhenle baslanmali tam onluk mac ic saha rahat bir galibiyet aliriz

Sallai oynayamiyorken her lig macinda banko 11 baslamali net

Geri
Üst Alt