Tarık Çetinkaya
10 Numara!
- 17 Eylül 2018
- 15.068
- 15.813
- 1.698
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Büyük kalite farkı vardı
sürekli 18e giren 2 tane oyuncu kazandık hem yunus hem sallai bu bizim için çok büyük avantaj
Hayatında hiç bir amatör küme takımına bile böyle beleş sarı kartlar çıkarmamıştır. Dursun izlemeye devam etsinŞu maçta bile hakemin saçma sapan işlere kalkışması canımı sıkıyor. İcardi 'yi adam daha topla buluşmadan önce formasından çekiyor İcardi yere düşüyor daha hala formasından çekmeye devam ediyor penaltı yok, Torreira 'nın sarı kart pozisyonu inanılmaz saçma, mesela Ziyech 'e neden kart verdi asla anlamadım
Tüm bunları geçtim tüm duran top kullanılmadan önce zart zurt düdük çalıp oyunu soğutması filan gerçekten çok canımı sıkıyor. Zaten oldum olası sevmezdim bu Ali Şansalan'ı
Mesela Güray 'ın Kaan 'ın burnuna vurduğu pozisyon da kırmızı kart bana kalırsa. O kadar riskli bir müdahale var ki oyuncunun niyeti filan önemsiz kalıyor çok riskli orada Kaan'a kramponla müdahalesiHayatında hiç bir amatör küme takımına bile böyle beleş sarı kartlar çıkarmamıştır. Dursun izlemeye devam etsin
Panik olunmasına sebep, üst üste önde iken elindeki maçı vermek, yorgunluk bu durumu aklamaz ki. Teknik yönetim ve futbolcular hatalı bunun hata olduğunu düşünüyorum yorgunluktan ziyade.Kasimpada ve rfs maclarinda bosuna panik yapildi
Takimin yorgun olacagi belliydi yogun fikstür den dolayi
Bu takim oyun olarak cikacagi seviye’yi rize,antep,fb ve paok maclarinda göstermisti zaten
Oyunculara ve hoca’ya güvenin
Bu takim yine sampiyon olacak
Güldürüyon beni adnanımOsimhen'in şarkısı bu olmalı. Yarim yarim nedir yav