⚽ ŞL 24/25 Play-off M:1 | Young Boys 3-2 Galatasaray | MS | 21 Ağustos | TRT 1

kız gibi takım gelen geçen atıp geçiyor bu nasıl kadro planlaması.. sert yıpratıcı adam lazım jelert melert.. 11 milyon yuro.. mertens bitik.. oyun planı hiç yok şişir gitsin..
Fizik olarak hep zayıf adamlar alınıyor, bu senede öyle devam ediyor. Boey ve Sanchez varken bu pozisyonları vermiyorduk.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ben çimin de etkisi olduğunu düşünüyorum
ek olarak rakip inanılmaz fizikli bir takım. hiçbir kafa topunu veya mücadeleyi kazanamıyoruz.
ataklar asla top kaparak olmuyor, ya rakip şut çekiyor, ya pas hatası yapıyor.
kaç mücadele kaç hava topu alabildik acaba.
çime de alışıklar.
çok zor bir ikinci yarı olacak

Transferler geldikten sonra son 15-20 gündür yani tüm hevesim kaçmıştı zaten. Ne maçları ne de transferleri takip ediyordum. Bir b.k olmayacağı o kadar belliydi ki. Sıfır heyecan. Ligde hatay’ı falan yenip kendini tatmin etmeye devam etsin Okan. Böyle bktan yönetime böyle td ve takım yakışır zaten

Vallah delircem şimdi CL gelirinden limit gelecek diyip yalan dolan sıktılar ilk maçtan eleneceğiz

Fizikli forvetleri olan her takım madara eder bizi bu arada. Geçen sene Markaonun yaptığını bu sefer young boysun kazmaları yapıyor çözmesi çok kolay bir takımız

İstediğin adami transfer et bizim sistemimiz yok.kral ciplak Okan ile ilerleyemiyoruz bunu gorun artik ya kendi kafasini degistirecek ya kendi degisecek bu gidisle bu kacinci mac ben ne oynadigimizi anlamiyorum. Sonra sistem adami alip alip cope atiyoruz. Ilkay da gelse bu sistemde cop olurdu yahu bizim orta saha delik delik.

SM-A546E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Muslera her Avrupa maçında yokları oynuyor kaleye sert vur gol oluyor iki golde de hatalı.

Apo bu yahu.Ligde idare ediyordu işte.
Ama başımızdaki çapsızlar bunu düşünüp ona göre planlama yapıp transfer yapacakdı.
Avrupada artık her rakip zor.ama bizim başımızdaki hoca molde,prag gibi örnekler varken hala görmüyor gerçeği sara gibi adamı 8 mertensi 10 falan oynatıyor.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Vallahi rakipte bir bok yok kafami duvarlara vurucam. Playoff dediğin yerde rakipler canavar gibi oynuyor. Herifler topu bomba gibi kontrol ediyor bizim sican defansimiz sagolsun heriflere bedavadan 27m hediye edecek. Şu young boysu ligdeki kafa takimlarin hepsi tokatlar. Fb bile 5 atar defansif Mourinho ya rağmen

Geri
Üst Alt