- 1 Eylül 2009
- 3.836
- 1.576
- 1.723
Skoru gectim, 2 senedir basinda oldugun takimin oynayacagi futbol bu mu Okan Hoca!!!!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adamlar 1.90 falan.Jelert iyi hoşta o fizik ne ya, Sara çok teknik ondada ikili mücadele yok. Hava topu alamıyoruz, Nelson hariç. Bu takım nasıl top kazanacak.
SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Adamlar 1.90 falan.Jelert iyi hoşta o fizik ne ya, Sara çok teknik ondada ikili mücadele yok. Hava topu alamıyoruz, Nelson hariç. Bu takım nasıl top kazanacak.
SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bunlar acayip faullü oynuyorlar sarı kartlı adamlarının üstüne gidersek kırmızı yedirebiliriz
BilmiyorumAlper abi Kerem Konu'sunda 1 hakaret etmedim eleştirdim diye yazı yazamıyom.4-5 aydan fazla oldu ne zaman kalkacak![]()
Sara iyi belli ediyor kendini ama torreira orta sahanin bütün defansif anlamda yükünü cekiyor. Yetmiyor bu, bunu gecen sezonda gördük clde.Sara topçunun hası ama bize Melo lazımdı.
Soyadın futboldan anlamıyor renktas.Saradan 8 olmaz herif bangır bangır 10 numara çok zeki adam koy 10 numaraya şu çocuğu arkayada Kerem veya Berkanı sok Torreira yanına inat etme be adam
Hoca onu yapmaz işte. Gider Sara’yı keserrdaş sara'yı 10 koyarsak sorun olmaz bence tor-rabiot-sara üçlüsü ezilmez
Okan'ın müthiş planı sadece Beşiktaş Maç'ına özel Torreira'yı çıkarıp Ziyech'i almaya çalışır rakibi fark attırmaya çalışırdı böylelikleziyech mi girecek acaba sadece o hazırlanmış