⚽ ŞL 24/25 Play-off M:1 | Young Boys 3-2 Galatasaray | MS | 21 Ağustos | TRT 1

Bir kaç oyuncu hariç hiç birinin çalıştığına, işi ciddiye aldığına, takımı önemsediğine de inanmıyorum. Hoca da kontrolü ve saygınlığını kaybetti bence.

Gerçekten çok kötü takımlar, sanchez olmaması çok büyük eksiklik.
Bizim bu savunmayla işimiz var Sara iyi oyuncu bu arada çok beğendim

Bu takimdan bi bok olmaz.Bosuna transfer falan yapmaya gerek yok.Yapilacak sey basit.Okan hocayi kov herhangi bi teknik direktoru getir basarili olur.Sistem ne belli degil.Ne oynamak istediğimiz belli değil.Uzun top oynama disinds bisey yaptigimiz yok onu da indirecek adam yok İcardi disinda alamiyoruz toplari.On alanda pres yok napar olm bu takim.İsterse 20 sene sampiyon olsun Okan ben iyi futbol izlemek istiyorum.22-23 sezonundaki takimi istiyorum ben.Oynatamayan da oynayaman da defolup gitsin.Burasi Galatasaray.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Biz bu takimi istanbulda rahat eleriz suni cimde bizim top oynamamiz cok zordu Allah yanimiza 3-0 olmadi direkten dondu

Burda bu takima 5 tane atmazlarsa birsey bilmiyorum jelrt kesinlikle oynamamali baris alper bek oynamali ziyech le baslamali berkan apodan daha iyi stoper oynar

Musleranin durumuda cok onemli

herifler 2-0'da direğe vurmasa 5'e giderdi bu maç da. eksiklerimizi zaten biliyorduk ama gecenin hayal kırıklığı jelert oldu. sakatlıktan çıktı çok erken yargı vermeyelim ama sara'dan büyük kumar olur böyle giderse. orta saha neyse de 9 milyon verdiğin bek bu kadar aksıyorsa sıkıntın büyük demektir.

2. maç akıllı oyun ve iç sahada vur kır parçalayla elemek lazım bu takımı. hakikaten az oyun bilgisi ve atletizm dışında bi numaraları yok, 7 numara hariç bizim ligin üstünde oyuncuları bile yok. bugün 2 golü kendi çabamızla yedik, batshuayi sağolsun bizi bataklıktan çıkardı. 2. maçta bu utancı takım halinde silmemiz şart.

Geri
Üst Alt