Emre Bari
Ulubatlı Souness
- 30 Ocak 2019
- 36.874
- 31.675
- 2.318
Okan efendi.. En kısa zamanda manevi evladınla beraber düş bu kulübün yakasından.. 90 dakika tuttun ya sahada.. Sen resmen kompleksli, takıntılı bir adamsın..
kerem mi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Okan efendi.. En kısa zamanda manevi evladınla beraber düş bu kulübün yakasından.. 90 dakika tuttun ya sahada.. Sen resmen kompleksli, takıntılı bir adamsın..
Kimseyi gözümüzde çok büyütmeyelim diye yazdım herkes dalga geçti torreira başlığında.işte muslerayı gördük.avrupada rezil oynadığı bu kaçıncı maç.Torera’nın oyununda ciddi sıkıntılar var.
kural metnini daha önce görmustum ek birşey görmedim bilmiyorm varsa düzeltirizEmin ol orada öyle bir ek kural vardır. Top ayaktan geldi ama gol oluyordu ele çarpmasa. Kız a.kerim in uğursuzluğu diyelim
kerem mi
Kardemircelik Karabükspor gibiydiler ciddenYemin ediyorum bok gibi takım Kopenhag falan yanlarında city kalır.Ne savunma var adamlarda ne hücum bam güm top şişirip bizim avel savunma hattının hatasını bekliyolar
Maci yabanci kanalda izledim. Normalde pozisyon penalti olmayacakmis top vucuttan sektigi icin. Ama seken top kaleye gidiyorken ele istemsizce carpsa bile penalti veriliyormus. Bu sekilde acikladilar. Dogru veya degil bilmiyorum. Sadece aktariyorum duydugumu.Beyler bi anlatin ya hani vucuttan seken toplar bla bla oluyordu.