⚽ ŞL 24/25 Play-off M:1 | Young Boys 3-2 Galatasaray | MS | 21 Ağustos | TRT 1

süper kupada ezil.. young boysa yenil kabul edilemez.. ya oyuncuları gönderin para ödemeyin milyonlarca ya da hocayı..

Young boystan 3 yiyip bi o kadar pozisyon veren takımın karşısına leipzig leverkusen falan gelse neler olur düşünemiyorum
Hakikaten gitmeyelim istiyorum şu an. En ufak bi sinyal vermiyor takım. Bu rezilliğin çözümü yok, hepsi güç zehirlenmesi geçiriyor.

Bu arada onların pozisyonları çok netti. Bilhassa direkten dönen top gol olsa farklı şeyler konuşabilirdik. O sebeple bu maç çok kötü bir sınavdı adımıza, galip gelseydik dahi böyle olacaktı. Nasıl düzeleceğiz bilmiyorum, hedefimiz lig şampiyonluğu ise sadece ayrı.

Topun yönüne etki etmedi ki hakem dikkat dahi etmedi şerefsiz adi herifler... ağır çekimde dikkatlice bakarsanız bende kale çizgisinde oturdum çay içiyorum zaten

Her zaman ki gibi hücuma ağır ağır yan pas geriye pas...

Savunmada bireysel hatalar

Bu şekilde zaten SAMPIYONLAR LİGİ senin yerin değil,olamaz..

Bu malları içerde elek ederiz elek elek, gördüğüm en berbat takım, kendi kendimşze yedik golleri. Sara ve Ziyech ortaya geçince takır takır oynadı takım. Mertense teşekkür buraya kadarmış. Yedekte beklesin.

Bu gece alınan bu yenilgi birçok ders çıkartmıştır diye umuyorum. Öncelikle Abdülkerim bir daha asla bu takımın 11 oyuncusu olmamalı malesef bunu söylüyorum. Mutlak suretle Sol Bek ve Sol Stoper alınmalı. Ziyech artık bu takımın 10 numarası olmalı. İstanbulda turu alacağız

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Okan Hoca ve yönetim görmüştür umarım maçı.

Transferlere devammmm
En azından "Takım iyi, transfere gerek yok diyemezler"

Yeni transferler sarayı cok begendim.Hocanin tek yapmasi gereken sey oyun kurgusunu sara ustunden gerceklestirmesi.Duran toplarida bu cocuga emanet etmesi.Sorumluluk yukunu artirirsa fena isler yapar.Jelert = sabri gibi . Ileride hic goremedik belki ilerde iyi isler yapabilir.Ama bu macta verdiği izlenim sikintili malesef.
Macin en kotusu acik ara abdulkerim.Sonrasinda kohn ve jelert takip eder.

Lan öyle böyle 2-2'yi yakalamışsın dakika daha 75 civarı topla hızlı oynaman lazım Nelsson Apo topa basıyor biri diğerine sakin ol diyor.
Bu takım neden hızlı oyun kuramıyor yıllardır beynimi kangren eden soru bu. Neden herkes topu ayağına istiyor, set dışında çizili bir plan nasıl olmaz?

Bu gece alınan bu yenilgi birçok ders çıkartmıştır diye umuyorum. Öncelikle Abdülkerim bir daha asla bu takımın 11 oyuncusu olmamalı malesef bunu söylüyorum. Mutlak suretle Sol Bek ve Sol Stoper alınmalı. Ziyech artık bu takımın 10 numarası olmalı. İstanbulda turu alacağız

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu Apo geçen sene bu kadar iyi iken, noldu bu sene anlamadım.

Resmen Servet Çetin'in son sene ağırlığı olmuş. Tır gibi ağır.

Bu soysuzlara cok bilendim

Bunlarin haftaya icinden gececegiz..

Hakem destegiyle kazandilar

Hakem 3-4 Tane sari kartlarini es gecti

2-2 den sonra mac bize dondu. Hemen bisey uydurdular..

Siz bittiniz oglum. Haftaya kacacak delik arayacaksiniz arenada..

Geri
Üst Alt