Sedat Ceylan
Parçalı Üye
- 7 Kasım 2009
- 3.648
- 915
- 2.023
Haftaya Sara Mertens yerine oynamali.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu arada YB beraberliğe yatarsa turu geçer, o size ile onlarla mücadele edemiyoruz, gol bulsak onlarda gol bulabilir. Bence tur %60 %40 onlardan yana.
Bu mac rezaletti. Ama o kadar. Daha ileriye gidecek bir yorum yapmam. Vefaliyiz cok sukur.Bu muslera bi taraftara ne yapmis bilmiyorumki adam koca sezonda iki mac kotu oynar en az 5 6 maci tek basina alir ilk kotu sonucta onune gelen musleraya sallar
Bu kadar vefasiz bu kadar nankor taraftar az gordum takimda iyi oynayan oyuncu mu var birakinda bir mac muslera kotu oynasin
Haftaya sara kesik bile yiyebilirHaftaya Sara Mertens yerine oynamali.
Bence sıçma, bahtsız olan young boystu
takımın iyilerindendi
torreira muslera mertens köhn jelert barış abdülkerim çıkmadan kerem çıkmazdı
Okan hoca yukarıdan eksikleri daha iyi görebilmiştir diyeceğim lakin istediği futbol bu galiba zaten. Eksik olmayabilir ona göre oyunda. Yorum yapamıyorum.
Ulan takımda 10 numara eksik işte. Mertens tek götüremez dedik, bilmiş gibi konuştun Okan. Takımın fizik kalitesi-atletizminin artması lazım dedik, onu da dinlemedin. Bir tarafına kına yak
İşte diyelim 2-0 bulduk, 2-1 yaparlar, hatta 2-2 bile yapabilirler, o yüzden tur şansını onlardan yana görüyorum. CL katılmak çok iyi olacak ekonomik olarak, ancak oyun olarak tatsız sonuçlar yaşayacağız gibi gidersek bu defans anlayışı ile. Düzelemiyoruz da...Bunlara atarız her türlü de yememek konusunda emin değilim
Turu geçeriz genede bir şekilde taraftarla
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Biz gecen sezon molde maclarinda da böyleydik yani bu oyun olur da cl’ye kalirsak farkli olur
Bizim en büyük sorunumuz savunma hatti
Nelsson-abdulkerim ikilisi inanilmaz formsuz
Iki oyuncu da fiziksel olarak hazir olmadiklari zaman hic cekilmiyorlar
Gecen sezon da aynisini yasadik zalgris’in forvetini durduramadi ikili ama daha sonra fiziksel olarak hazir duruma geldiler ve toparladilar
Nelsson yine toparlar ama abdulkerim bu isigi vermiyor