⚽ ŞL 24/25 Play-off M:1 | Young Boys 3-2 Galatasaray | MS | 21 Ağustos | TRT 1

Bats, Torreira ve Sara dışında kimseyi beğenmedim. Şans yanımızda olmasa Bats olmasa 4-0 biterdi bu maç. Bana masal anlatmasınlar. Takımın ne oynadığı belli değil. Başı kesilmiş tavuk gibi ne yaptığını bilmeden oynuyor topçular.

O yönetim de o hoca da çıkacak hesap verecek.

Bu muslera bi taraftara ne yapmis bilmiyorumki adam koca sezonda iki mac kotu oynar en az 5 6 maci tek basina alir ilk kotu sonucta onune gelen musleraya sallar

Bu kadar vefasiz bu kadar nankor taraftar az gordum takimda iyi oynayan oyuncu mu var birakinda bir mac muslera kotu oynasin
Bu mac rezaletti. Ama o kadar. Daha ileriye gidecek bir yorum yapmam. Vefaliyiz cok sukur.

Hocanın Jelert'i beğenmiyor haberleri doğru gibi gelmeye başladı bana. Bu maç baskıdan oynattı gibi bence.

takımın iyilerindendi

torreira muslera mertens köhn jelert barış abdülkerim çıkmadan kerem çıkmazdı

Saygı duymakla beraber ezdiği akınları, topları sayamadım.. Bu adamın sürekli olarak sahada olması yüzünden sahada olmamasının alternatif maliyetini göremiyoruz.

Bir tane asist yapacak, gol atacak diye kaç tane top ezdiğini, top kaybı yaptığını sayamıyoruz..

Bozuk saat bile günde 2 kez doğruyu gösterir.. Bu atasözü insan olsaydı bu adam olurdu..

Biz gecen sezon molde maclarinda da böyleydik yani bu oyun olur da cl’ye kalirsak farkli olur

Bizim en büyük sorunumuz savunma hatti

Nelsson-abdulkerim ikilisi inanilmaz formsuz

Iki oyuncu da fiziksel olarak hazir olmadiklari zaman hic cekilmiyorlar

Gecen sezon da aynisini yasadik zalgris’in forvetini durduramadi ikili ama daha sonra fiziksel olarak hazir duruma geldiler ve toparladilar

Nelsson yine toparlar ama abdulkerim bu isigi vermiyor

Okan hoca yukarıdan eksikleri daha iyi görebilmiştir diyeceğim lakin istediği futbol bu galiba zaten. Eksik olmayabilir ona göre oyunda. Yorum yapamıyorum.

Mümkün değil
Aydan da izlese oynatacağı top bu
Kaç maç oldu değiştirmiyor
Rakip molde hocası söyledi yine değiştirmedi
Kovulana kadar bu oyunla devam

2-2 olunca neden kerem çıkıp Berkan girmedi de barış çıkıp duba girdi ? Berkanı oyuna alsa küfür mü yiyecekti ?

Kötüydük, apoda berbattı ama Muslera neydi öyle yaa?? Şaka gibi şutları içeri aldı adam..

Ulan takımda 10 numara eksik işte. Mertens tek götüremez dedik, bilmiş gibi konuştun Okan. Takımın fizik kalitesi-atletizminin artması lazım dedik, onu da dinlemedin. Bir tarafına kına yak

Mertens 10 oynnamamasi lazim zaten. Bizim ligde baski yapiyor, top kapiyor , jenerik gollerde atiyor iyi görünüyor ama avrupad olnuyor bu. Orada ziyech o kisa sürede oyunu kurmakta cok daha faydali nasil olunabilir gösterdi. 2 senedir oyunumuz üretirken kisitli ana nedenlerden bitaneside o. Zaten okan hocanin ilk sezonundaki gibi presde yapmiyoruz ozaman orda oynayan adam takimi her türlü yönendirmeli.

Bunlara atarız her türlü de yememek konusunda emin değilim
Turu geçeriz genede bir şekilde taraftarla

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
İşte diyelim 2-0 bulduk, 2-1 yaparlar, hatta 2-2 bile yapabilirler, o yüzden tur şansını onlardan yana görüyorum. CL katılmak çok iyi olacak ekonomik olarak, ancak oyun olarak tatsız sonuçlar yaşayacağız gibi gidersek bu defans anlayışı ile. Düzelemiyoruz da...

Hoca bayağı uğraştı turu vermek için ama rakip amatör olunca bir şekilde dönüyor maç.

Oynatma Zaha'yı da aman oynatma, evladın trip atar sonra aman.!!

Analdık sezona kötü başlıyoruz da bu kadar olmamalı. Az becerikli olsa min. 5 atmıştı şu kasaba takımı.

Biz gecen sezon molde maclarinda da böyleydik yani bu oyun olur da cl’ye kalirsak farkli olur

Bizim en büyük sorunumuz savunma hatti

Nelsson-abdulkerim ikilisi inanilmaz formsuz

Iki oyuncu da fiziksel olarak hazir olmadiklari zaman hic cekilmiyorlar

Gecen sezon da aynisini yasadik zalgris’in forvetini durduramadi ikili ama daha sonra fiziksel olarak hazir duruma geldiler ve toparladilar

Nelsson yine toparlar ama abdulkerim bu isigi vermiyor

kesinlikle sorunumuz orta saha

Geri
Üst Alt