⚽ ŞL 24/25 Play-off M:1 | Young Boys 3-2 Galatasaray | MS | 21 Ağustos | TRT 1

YB takımı bütün lig maçlarında açık oynadığı için defansif olarak sorunlu gözükmüş olabilir ama bize karşı topu bırakıp, kaptığı toplarla kontra oynayacaktır ki zaten kanatlarına bakın alayı siyahi isimler. bizi analiz eden her takım, çok top kaptırdığımızı ve defansımız yavaş olduğunu görüp araya adam kaçırır. YB bu tarz ile oynayacağı bariz belli.

heyecandan duramiyorum tuvaletim gelip duruyor
run.gif
poop.gif

Bugün 2.ligde bir takımla görüştüm maç analisti olarak istiyorlar bakalım bizim maçı izleyip raporlamami istediler bugün ona göre karar verecekler

Nasıl 35 m euro
Sayar mısın gelirleri?
senin icin arastirma yaptim

katılım payı 17m euro

galibiyetler 2.1m euro, beraberlikler 700 bin euro
8 maçtan alt sıralardan zaten 3 galibiyet 1 beraberlik almamız şart, üst 4 maça komple mağlubiyet yaziyorum beraberlik bile yazmıyorum, buradan 7m euro geliyor

sıralama başı 275 bin euro ödeniyor, yani sonuncu olsan bile 275 bin euro alacaksın, sondan 1. olsan 550 bin euro alacaksın. yani birinci olsan 275 x 32 = 10m euroya yakın para yapıyor, ben en kötü 24. olacağımızı düşünüyorum, hedef de bu olmalı zaten, yani 8x275 = 2.2m euro buradna geliyor

ilk 8 direkt olarak çıkıyor. 9. ile 24. aralarında maç, 10. ile 23. aralarında maç gibi bir örüntüyle gidiyor. yani 24. olursak 9. ile yapacağız. burada tur atlarsak 11.5m euro daha gelecek ama bunu dahil etmiyorum, minimumdan hesaplayalım

bir de havuz payı diye bir şey var, burada yanlış anlamadıysam 8-9m gibi bir para gelecek, yanlış hesaplamış da olabilirim bunu ama hesaplarıma göre 8m küsür yapıyor

toplamda 34m falan yapiyor, bunlar tabi 24. olup turu geçemediğimiz senaryo. turu geçersek ekstra bonuslar ve tur gelirleri 50m euroya yaklaşır alacağımız miktar

katılım payı 17m euro

8 maçtan alt sıralardan zaten 3 galibiyet 1 beraberlik almamız şart, üst 4 maça komple mağlubiyet yaziyorum beraberlik bile yazmıyorum, buradan 7m euro geliyor

sıralama başı 275 bin euro ödeniyor, yani sonuncu olsan bile 275 bin euro alacaksın, sondan 1. olsan 550 bin euro alacaksın. yani birinci olsan 275 x 32 = 10m euroya yakın para yapıyor, ben en kötü 24. olacağımızı düşünüyorum, hedef de bu olmalı zaten, yani 8x275 = 2.2m euro buradna geliyor

ilk 8 direkt olarak çıkıyor. 9. ile 24. aralarında maç, 10. ile 23. aralarında maç gibi bir örüntüyle gidiyor. yani 24. olursak 9. ile yapacağız. burada tur atlarsak 11.5m euro daha gelecek ama bunu dahil etmiyorum, minimumdan hesaplayalım

bir de havuz payı diye bir şey var, burada yanlış anlamadıysam 8-9m gibi bir para gelecek, yanlış hesaplamış da olabilirim bunu ama hesaplarıma göre 8m küsür yapıyor

toplamda 34m falan yapiyor, bunlar tabi 24. olup turu geçemediğimiz senaryo. turu geçersek ekstra bonuslar ve tur gelirleri 50m euroya yaklaşır alacağımız miktar
kesin chatGPT konuşması bu - adamın sorduğu soruyu yazıp cevabı copy paste .. !

aralarda harf yer değiştirmeleri ile orjinal havası verilmiş - "imla hatası" havası

aralarda harf yer değiştirmeleri ile orjinal havası verilmiş - "imla hatası" havası

şuradan baktım rtaş

Sosyal medyada bakıyorumda taraftar ipleri ve sandalyeyi çoktan hazırlamış. Olası bir 2 veya üstü farklı yenilgide bu gece yanar ortalık. Umarım takım ve hoca bu baskıyı iyi değerlendirir ve bu geceden turu alırız

katılım payı 17m euro

Birde çok önemli birsey su: en az 4 iç saha maçinin gelirleri.

50 euro per ticket'ten yola çiksak ki 100% bundan daha fazla olur o:

50.000 x 50 euro 2.5m euro. Fiyat farklarini giderlere sayalim. x4 iç saha maçi = 10m euro daha ekstra gelir.

birde 35 milyon demis ama asli 34 milyon euro , 1 milyon euro bugun 37 milyon tl yapiyor.

370 milyon tly cebinden vermiyecekse buyuk bir yalancidir Zeytinli gozumde

Geri
Üst Alt