⚽ ŞL 24/25 Play-off M:1 | Young Boys 3-2 Galatasaray | MS | 21 Ağustos | TRT 1

Atletik oyunculara sahip, hızlı oynayan her takım bizim için potansiyel tehlike. Liglerine ne kadar kötü başlasalar da bize ciddi sıkıntı çıkartabilirler. Ben beraberlik alacağımızı düşünüyorum... Molde gibi bazı anlarda bize ciddi sıkıntı çıkarabilirler ancak Kopenhag gibi de kapalı oynamayacakları için abartılmaması gerektiğini düşünüyorum.

Bu 2 maç tüm sezona etki edecek. Olası bir elenme durumunda karışır ortalık turlarsak her şey halı altına süpürülür

Muslera
Jelert Nelsson Apo Kohn
Torreira Sara
Baris Mertens Kerem
Icardi

Hoca umarim bu kadroyla maça baslar ve ikinci yari Mertens'i cikarip Batshuayi'yi oyuna alma hatasini yapmaz.

Rakibin sağ açığı siyahi oyuncu.. duba ve apo belini çevirene kadar adam 4 tur atar bunların etrafında. Umarım saçma sapan bir oyun planıyla çıkmayız

umarım sıkıntısız şu turu cebe koyarız - madem antep maçınıda ertelediler dinlenirde takım ikinci maça ..

CL ye kaldığımızda trasnfer konusunda bir şeyler olacaktır ama benim bakış açımda yönetimin tek derdi CL parasını cebe atıp şampiyo olmak - özellikle 5inci yıldız işi - sonraki CL de plyaıffsuz gelire sahip olma

tamamne ekonmoi ve yerel lig prestiji üzerindeler - bana kalırsa yönetim içinde CL ya olmazsa AVL mesela kafasında hedefleyen yok.

"zaten yapamayız - biz paramızı alıp kaçalım" mantalitesi hakim bana göre.

Muslera
Jelert Nelsson Abdülkerim Dubois
Torreira Berkan
Ziyech Mertens Kerem
İcardi
Oyunun gidişatına göre Sara, Barış ve Batshuayi oyuna girer ...

Boy ortalaması 2 buçuk metre olan takıma bol bol uzun top deneyeceğimiz bir akşam.

3 yemeyiz de 2 yeriz.

Sara oynayacak heralde izin mizin doğum işi yok gibi

Geri
Üst Alt