⚽ ŞL 24/25 Play-off M:1 | Young Boys 3-2 Galatasaray | MS | 21 Ağustos | TRT 1

Maçı hünkar mutlu anlatacakmış. Trt o kadar spiker ile anlaştı ama yine bu adama maç ankattırıyor. Hiç beğenmiyorum bu hünkarı

Cok önemli bir mac

Ben hala super kupa faciasindan sonra takimin ayagi kalktigini düsünmüyorum

O macin izlerini silmek icin cl’ye kalmamiz gerekiyor

Ligde iyi bjr baslangic yaptik en azindan fener macina kadar kazanarak gitmeliyiz

Bu yazdigim senaryo dan takimin özgüveni yerine gelir ve kazanma aliskanligi tekrar olusur

Oyunculara ve teknik heyete güveniyorum iyi ve avantajli bir skor alacagiz insallah

Galatasaray ve Şampiyonlar Ligi. Bir arada o kadar güzeller ki! Geçen sezondan çok daha güçlü ve daha da güçlenecek bir kadroyla yola çıkıyoruz. İcardi, Mertens, Barış, Kerem, Ziyech, Gabriel Sara, Torreira, Batshuayi, Sanchez, Nelsson, Abdülkerim, Jelert, Muslera say say bitmez. Rakibi ezip geçelim. Çok daha iyiyiz. Haydi Aslanlar 1

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Molde bunlardan bes gomlek iyi takim hic hazir olmadan moldeyi bile gectik
Bunlar kim rahat geceriz cok dengesiz bir takim Hatay deplasmani ile esdeger benim icin

Ya skandal bir skorla kaybederiz ya da rahat kazanırız ortası olmayacak bence

Tarifsiz bir heyecan "champions league" umarım turu Bern de cebimize koyar geliriz. Uyku bile tutmuyor. Bizim yerimiz şampiyonlar ligi. Rakibi hafife almamak gerek. Hoca iyi analiz etmiştir umarım. İçimde bir his ziyech gol atacak diyor

Rakibin ileri 3'lüsü Afrikalı topçulardan oluşuyor ve 3'ü de milli takım oyuncusuymuş. Ligdeki gibi boşluklar verirsek Zalgiris maçına döner iş. Orada 1 tane hızlı adam bizim bütün defansı maden bulmuş gibi işlemişti, bu sefer onun gibi 3 tane var. Orada herif birsürü pozisyonda ya dışarı vurmuştu ya Muslera'nın kucağına, Allah yüzümüze bakmıştı da facia yaşamamıştık ve üstelik bu sefer ondan 3 tane olacak karşımızda.

İşin ucunda iyi bir gelir var. Bu young boys için de müthiş para demek. Ellerinden ne gelirse yapacaklar. Ön alan baskısı da dahil. Bizim topu ayağımızda tutmamız lazım. 2. Bölgede top kaptırırsak o 3 tane Afrikalı topçu canımızı okur. Tedbirli olmak lazım. Jelert ve köhn en azından hızlı onlar ile başlamak mantıklı.

Mac saatine dogum mu konur kardesim? Kim yapiyo bu planlamayi? Erden olsa coktan bebek dogmus, Saraldau ikinci golunu atmis, topu formasinin icine sokup sevinc gosterisi yapiyor olurdu. Peh!

Geri
Üst Alt