⚽ ŞL 24/25 Play-off M:1 | Young Boys 3-2 Galatasaray | MS | 21 Ağustos | TRT 1

Demirbaya gerek yok

Okan Buruk, taktik idmanın bir bölümünde Mertens'i dışarıya alarak Gabriel Sara'yı 10 numarada*, Kerem Demirbay'ı ise 8 numarada denedi. (Yakup Çınar)
*.bu kisim dogru ise, tarafim adina gunun en memnuniyet verici haberi .
<-sara basliginda nacizane nedenleri ile belirtmistik-> *.

maca genel anlamda donersek ;

rakip kabus gibi bir sezon basi yasiyor burasi bariz net bir durum.
ligin diplerine demir attilar 5 mac sonunda. suan 2 puanlari var.kalesinde hatirladigim 13 gol gorduler.
her anlamda *yeni hoca gecen sezonki oyunu bold aratiyor....
gecen sezon zorlu cl -mcity, leipzig grubunda 3.olmus bir takim yb .ligde de istikrarlilardi....

velhasil , raphael wicky'yi bariz ariyorlar. yeni hoca patrick rahmen tahminimce - hayirlisiyla kendilerini eledigimizin ertesine- gonderilirse, sasirmamali .

kadrolarin da bizim mac oncesi eksikler mevcut. bizim de eksiklerimiz oldugundan, bu konuyu mac gunu daha net karsilastirmali yorumlamayi dusunuyorum.

yine de su noktaya ozellikle bold deginmek gerekir ;

rakip bu sezona kotu baslasa da, kotu bi donemden gecse de ;
eldeki gecen sezondan kalan kimi bold isimlere dikkat etmemiz gerekir.
gecen sezon peak performans bazli hatirladigim bu 5 isim ;
ganvoula , itten , elia , monteiro ve colley .

rakibe dair genel hatlari, eksi yonleri vs , ,kendi durumumuzla beraber -mac gunu 11ler aciklandigin da deginmeyi dusunuyorum.

saygi ve selamlar.

Stoperlerinden 3ü sakat deniyor.2 3 farkla yenemezsek fena cingar çikar.Hapur hupur yerim.

haftasonu tüm maçlar mı bizle tjk nın maçları mı ertelendi ?

Allah icin yarim saattir bu ilk11 niye aciklanmiyor diye bekliyom.. biri beni uyandirsa keske bugün salıymış.. :asd:

kafa rahatlığı hissetmedim basın toplantısıda - umarım erken çözeriz maçı.

ufak bir tedirginliğim var.

Bence 11 soyle olacak
Muslera
Jelert Nelson Apo Dubois
Toreira Berkan
Mertens
Ziyech Zaha
Icardi

Sentetik cim duymaktan migdem bulandi artik. Türkiyedeki cogu takiminin sahasindan 100kat iyidir

GVau7phW8AABfhY

Kurada dinamo zagrep güçlü aman çıkmasın vs diye bi ton yazışma olmuştu. Karabağ maçlarına bakıyorım hiç bi hikayesi yok yav zagrebin, çok sıradan görünüyolar, karabağ deplasmanda daha iyi.

Malesef yan basacaz gibi hissediyorum insallah yanilirim ilk mactan rahat galibiyetle isi bitiririz.

Geri
Üst Alt