⚽ ŞL 24/25 Play-off M:1 | Young Boys 3-2 Galatasaray | MS | 21 Ağustos | TRT 1

GVbXB5BX0AADZYo

bizi bu maça köhn-berkan bek rotasyonuyla çıkaran hocamıza ve yönetimimize teşekkürü borç biliriz

Torreira Kaan sara oynayacaksın. Barışta yok. Bu maçta yine bildiği gibi yapacaksa yenilmeyecek galibiyeti geçtim.

Hımm tam 4-3-1-2 diziliş maçı.

—————Muslera——————
Jelert—Nelson--Apokerim—Dubois
-——Torreira—Berkan—Sara——-
————-—Mertens——————
——-—İcardi———Kerem————

Bu arada Dubois yerine kim oynarsa oynasın daha iyi olur.

Hatta Apo’yu sol beke kaydırıp Metehan’ı stopere koymayı tercih ederim

Muhtemelen kadro şöyle çıkacak ama;

4-2-3-1

Muslera
Jelert
Nelsson
Abdülkerim
Berkan

Torreira
Sara
Mertens

Ziyech
Kerem A
İcardi
Toreirayi geç

Sara Kerem ziyech mertens. Bu orta sahayla çıkmak intihardır defansif olarak. Çok iyi hücum etsek torpilersinde garantisi yok

Toreirayi geç

Sara Kerem ziyech mertens. Bu orta sahayla çıkmak intihardır defansif olarak. Çok iyi hücum etsek torpilersinde garantisi yok

Belki bi ihtimal Mertens yedek başlayıp Sara 10 oynar, geride Kerem D ve Torreira görürüz gibi.

Valla Okan hocadan yarın nasıl bi kadro çıkacak merak ediyorum. Barış'ın durumu belirsiz, Kaan cezalı, Köhn sakat.

Galatasaray her zaman Şampiyonlar Ligi takımıdır. Sanchez ve Barış hariç tam kadro bir şekilde savaşmaya hazırız. Yakışanı yapıp kazanacağız. We are the best Galatasaray 20240820_225013.jpg

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Belki bi ihtimal Mertens yedek başlayıp Sara 10 oynar, geride Kerem D ve Torreira görürüz gibi.

Valla Okan hocadan yarın nasıl bi kadro çıkacak merak ediyorum. Barış'ın durumu belirsiz, Kaan cezalı, Köhn sakat.
Barışta tam zamanında hasta oldu

Hımm tam 4-3-1-2 diziliş maçı.

—————Muslera——————
Jelert—Nelson--Apokerim—Dubois
-——Torreira—Berkan—Sara——-
————-—Mertens——————
——-—İcardi———Kerem————

Bu arada Dubois yerine kim oynarsa oynasın daha iyi olur.

Hatta Apo’yu sol beke kaydırıp Metehan’ı stopere koymayı tercih ederim

Muhtemelen kadro şöyle çıkacak ama;

4-2-3-1

Muslera
Jelert
Nelsson
Abdülkerim
Berkan

Torreira
Sara
Mertens

Ziyech
Kerem A
İcardi
Sara’nın yerine Demirbay’ın oynayacağına bahse girerim isteyen varsa..

Şu oyuncuların kalitesine bakar mısınız? İcardi, Torreira, Kerem, Mertens, Ziyech, Barış, Zaha, Batshuayi, Gabriel Sara, Muslera, Nelsson, Abdülkerim,, Jelert hepsi birer Süperstar. Farklı kazanacağız diye düşünüyorum InCollage_20240820_231514089.jpg

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt