⚽ ŞL 24/25 Play-off M:1 | Young Boys 3-2 Galatasaray | MS | 21 Ağustos | TRT 1

Trt aldı diye bizi kekliyor olabilirler. O yavşak fenerliye yine peşkeş çekilmiş olabilir.

su kamera acisinda bizim yenme ihtimalimiz yok

Resim
Daha aşağıdan olsaydi sıkıntıydı. Rize stadı gibi.

Taraftar zaten bahane arıyor yükselmek için isim farketmeksizin
Abi bundan daha büyük bahane mi olur bu takımın tek amacı Avrupada başarı değil mi

Takımın da 1 yıldır eksikleri belli ve hala giderilemedi bu eksiklikler Okan hoca da yönetime bu konuda tek laf etmedi

Sırf bu sebeplerden elenirsek okan da dursun kadar haklı bir şekilde tepki toplar

arkadaslar bu mac icin bilet ariyorum nerden bulabilirim bilginiz varmi? Young Boys sitesinde Galatasaray tarafidan satisa cikacak diyorlar.

Bu deplasman maçı için, Galatasaray blokundan tek bilet almak istersem nasıl alınır?

Passo, Biletwise, Seatpin...?

arkadaslar bu mac icin bilet ariyorum nerden bulabilirim bilginiz varmi? Young Boys sitesinde Galatasaray tarafidan satisa cikacak diyorlar.

Bu normal mi?
Bende almayı düşünüyordum.
Normalde ev sahibi takımdan Away blok için alınmıyor mu?

Tickets for the away section are only available through visiting club.

Yazıyor. Bu nasıl bir iş...

Bu normal mi?
Bende almayı düşünüyordum.
Normalde ev sahibi takımdan Away blok için alınmıyor mu?

Tickets for the away section are only available through visiting club.

Yazıyor. Bu nasıl bir iş...
bende anlamadim.. Bisey bulursan banada haber verebilirmisin?
Ama %90 bütün biletler uAýa verirler...

Arkadas tek savunmacimiz var, o da gidip sakatlaniyor. Saka gibiyiz ya.

Simdi dua edelim Nelsson ve Apo'nun agir olmasi zenci forvetin istahini kabartmasin. Oyunu tamamen sakin tempo'da oynayip, top kontrolunu domine edip, minimum pas hatasi ile bosluk aramaliyiz. Kalitemiz, teknigimiz ve potansiyelimiz daha yuksek, ama sacma sapan panik yapip kaos futboluna donus yaparsak gerzek bir maglubiyet ile donebiliriz. Gol de yiyebiliriz, ilk gol de onlar atabilir ama sakin kalmakta fayda var. Sakin kalabilirsek en kotu beraberlik ile doneriz ordan.

Bir sekilde öndeki oyuncular bu maci alir gibi geliyor bana, yeter ki arka planda bireysel hata yapmayalim.

Arkadas tek savunmacimiz var, o da gidip sakatlaniyor. Saka gibiyiz ya.

Simdi dua edelim Nelsson ve Apo'nun agir olmasi zenci forvetin istahini kabartmasin. Oyunu tamamen sakin tempo'da oynayip, top kontrolunu domine edip, minimum pas hatasi ile bosluk aramaliyiz. Kalitemiz, teknigimiz ve potansiyelimiz daha yuksek, ama sacma sapan panik yapip kaos futboluna donus yaparsak gerzek bir maglubiyet ile donebiliriz. Gol de yiyebiliriz, ilk gol de onlar atabilir ama sakin kalmakta fayda var. Sakin kalabilirsek en kotu beraberlik ile doneriz ordan.

Bir sekilde öndeki oyuncular bu maci alir gibi geliyor bana, yeter ki arka planda bireysel hata yapmayalim.
tek savunmacımız mı var? yoo gayet bir sürü savunmacısı olan bir takımız.

Muslera
Jelert Nelsson Abdülkerim Köhn
Torreira Sara
Barış Mertens Kerem
İcardi

Muslera
Jelert Nelsson Abdülkerim Köhn
Torreira Sara
Ziyech Mertens Barış
İcardi

Seç beğen oynat.

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi