⚽ ŞL 24/25 Play-off M:1 | Young Boys 3-2 Galatasaray | MS | 21 Ağustos | TRT 1

İnşallah bam güm oynamayiz. Herifler ne kadar kotu olsada, bir oyun disiplinleri vardir. 2-0 net bir skor alabilirsek harika olur.

ilk maçtan turu %70 -80 cebe koymak kadar önemli bir şey yok şu an

Konya deplasmanı lig açılışı bu maç tur ve CL geliri bağlamında planlama ve transfer için MUAZZAM önemli.

yönetim ne kadar beceri gösterir belli olmaz ama takım iki maçıda alması lazım.

196 boyunda alman isimli zenci stoper

çetin

YB son maçlarına bakınca fazla kapanan bi takım değil, topun kontrolünü alarak oynamaya çalışıyorlar, tabi bize karşı biraz daha kapanarak oynarlar ama alışkın değiller bu sisteme.

Defanslarının sağı maden, burayı Barış ya da Kerem'le iyi işlememiz gerek.

Hızlı bi sağ kanat forvetleri var, tekniği kötü kolay marke edilebilir. O yüzden Barış'ı solda Köhn'e yardımcı olacak şekilde kullanıp Köhn'ü daha geride oynatarak ona önlem almak gerek. Apo çaresiz kalabilir o herife karşı.

Çift santrafor oynadıklarında iki pivotla oynuyorlar bizim stoperler rahat kucağa alır onları o yüzden Itten tek santrafor çıkıp bu hızlı elemanı atarlar sağına.

Pas sayıları fena değil ama dikine değil genelde, ortasahayı kalabalık tutmalıyız bence, kademeli presle pas arası yaparak çok rahat pozisyona gireriz.

Stoperlerden biri görece kısa, Icardi birebirde bununla kalırsa rahat üstünlük kurar, sol koridoru çalıştırıp stoperin birini oraya çekmek gerek.

Ben olsam bu maça şöyle çıkardım.

Mus
Jelert Nelss Apo Köhn
Tor
Sara Berkan
Ziyek Icardi Barış

Bu maçı kazanmayan şerefsiz oğlu şerefsizdir
İlk konya maçını almak lazım.

sonra bu maçı BAM GÜM almak lazım. Takım üstüne düşeni yapması lazım - top teknik heyet ve yönetimde olur transfer yapılanmasında - istenmeyenlerden çıkmakta falan.

Müthiş maç olur tahminen 1-3 veya 2-3 gibi bir skorla kazanırız. Günümüzde olursak 4 gol de atarız.

şu bizim ligdeki şabanlarla farkı açarsak iyi olur artık. tamam kadro kalitesi olarak çok fark yok da insan kötü ekipmanı da lugano kadar, malmö kadar, wien kadar cezalandırmak istiyo artık bi zahmet. hocamız oynatabilir oynatamaz 20 milyonluk orta sahasını da aldı artık, şu maçlarda sadece rakibi bozarak değil ayağında topu tutarak da fark göstermeli. yola bayern olacaz diye çıkıp 80'lerin batı almanya kırması topa duacı olmaya da lüzum yok.

Rakibin ismi Young Boys olunca şöyle yaparız böyle yaparız falan da diyemiyoruz internette yanlış anlaşılmasın diye. Efendi gibi maçımızı oynar kazanırız.

Nelsonn ve bazı hazır olmayan futbolcular yüzünden sitres yapabiliriz ama ben inanıyorum. Net 2 maçdada galibiyet bekliyorum.

Keşke Metehan Nelsson çıksak

Geri
Üst Alt