⚽ ŞL 24/25 Play-off M:1 | Young Boys 3-2 Galatasaray | MS | 21 Ağustos | TRT 1

Muhtemelen CL play offunda bulunan savunması en kötü takıma karşı pek pozisyona giremeyeceğimiz bir maç olacak

Mi 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
adamların 4 lig maçının özetini izledim geniş özet hem de, baya defans ta adam paylaşımları berbat, sürekli rakip oyuncular bomboş kale önünde kol geziyor,kadromuzda onlardan üstün, depte bile 3-4 tane atmamız lazım ama işte

beraberliği oynayamıyoruz biz.

ya kazanacaz ya kaybedecez gibi geliyor
okan hocanın tüm kariyeri boyunca, yönettiği takımlardaki maçları sadece %19 u berabere bitmiş, %50 galibiyet, %31 yenilgi.tabi anodolu takımları var ama beraberlik az hocanın kariyerinde

Hoca si kötü olan takımız biz bu kanıya nerden mi vardım öylesine şekil oluyor böyle ondan

hacı ismail'den ders alırsak böyle sadece hücum yapan dandik pozitif futbol takımlarını nasıl güle oynaya tekmeleyebileceğimizi rahatlıkla görebiliriz.

Forumda ağzına geleni söyleyince en iyi gs li oldugunu zannedenlerin hemen sözleşme imzalamasi lazim okan yerine elenmemek için

Boy Youngs un en değerli oyuncuları siyahi.

Tehlike.

Muslera
Jelert - Sanchez - Abdülkerim - Dubois
Torreira - Kaan
Ziyech - Sara - Barış
Icardi​

şimdi bu maç TRT / Tabii de falan mı olacak ?

CL yaıncısı değişti ya sonuçta

avrupada underdog gibi görünen her takım bizi taktiksel olarak rezil kepaze etti. son fb ve bjk maçlarında ise bu durum artık ayyuka çıktı. o yüzden koşan istekli ve zaaflarımıza iyi çalışacak olan bu takıma karşı maalesef işimiz çok zor.

ilk maçı kaybedersek ikinci maçta da baskı altında sürekli panik olan okan buruk'un orta saha boşaltmalı enteresan hamleleriyle hem tur hezimeti hem de rövanşta skor hezimeti yaşamamızın hiç de az ihtimal olmadığını düşünüyorum. bu tur giderse sonun başlangıcı yoluna gireriz.

Geri
Üst Alt