⚽ ŞL 24/25 Play-off M:1 | Young Boys 3-2 Galatasaray | MS | 21 Ağustos | TRT 1

Rakibin ikiden aşağı gol yemediği maç yok ve Ligi'nde sonuncu. Büyük ihtimalle hocaları ciddi baskı altında ve sorunlar yaşıyorlar. Şu takımı her türlü elememiz gerekiyor.

beni korkutan çok rahat gol bulmaları. herifler büyük ihtimal kapalı savunmaya bile maharetli bi de biz gene o dengesiz, kolay top kaybeden, eli belinde bekleyen heriflerle oynarsak can suyu oluruz gibi görünüyor.

ha normal şartta kolay gol atmak lazım ama bunun yarı kalitesindeki takımlara bile kilidi çoğunlukla zor açıyoz yürüme temposu hücum aksiyonlarımızla. kaleyi savunmayı öncelik edersek bunları bireysel kaliteyle her türlü hacamat ederiz, sen oyna az da biz oynayak dersek her zamanki gibi her türlü sonuca açık bir eşleşme ne yazık ki.

Macin recetesi belli, topu tutalim, yavas tempo ve firsat kovalayalim. Risksiz paslar, ve birbirine yakin oynamak. Boyle olursa en kotu 0-0 biter mac, o da lehimize zaten.

Sacma sapan tempoyu yuksek tutup, geride bos birakip kontra atak golleri yersek (ki normalde boyle oynuyoruz) yazik olur. Gecen sene son mac Konya'daki gibi oynamaliyiz.

konya bu maçın provası niteliğinde benim için

lige moralli deplasman galibiyeti ile başlayıp evinde devam gazı olacak konya karşısında ne defomuz ortaya çıkarsa, bu maç için benzeri sıkıntı görebiliriz düşüncem var.

bu mac tek farkli maglubiyet olabilir.

ligde sonuncuymuş ekip !!!

Seçebileceğimiz en iyi rakip formsuz halimiz ile bile rahat geçeriz

avrupada underdog gibi görünen her takım bizi taktiksel olarak rezil kepaze etti. son fb ve bjk maçlarında ise bu durum artık ayyuka çıktı. o yüzden koşan istekli ve zaaflarımıza iyi çalışacak olan bu takıma karşı maalesef işimiz çok zor.

ilk maçı kaybedersek ikinci maçta da baskı altında sürekli panik olan okan buruk'un orta saha boşaltmalı enteresan hamleleriyle hem tur hezimeti hem de rövanşta skor hezimeti yaşamamızın hiç de az ihtimal olmadığını düşünüyorum. bu tur giderse sonun başlangıcı yoluna gireriz.
Tamam

Okan Buruk kendi bienvenuesini bu maçta keşfeder. 3-1 yeniliriz.

Mi 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt