⚽ ŞL 24/25 Play-off M:1 | Young Boys 3-2 Galatasaray | MS | 21 Ağustos | TRT 1

Bize karşı sert oynayan her takım istisnasız sonuç alıyor. Teknik ekibin bunu görmesi lazım artık yani. Ayrıca defnsatan top çıkarma sete yerleşme konusunda mutlaka ama mutlaka teknik ekibe takviye şart.

Bence ilk yarı kötü oynamadık 3 tane rezil 2 tane gol yedirdi bize Kerem, Apo, Köhn bizi dağıttı. Muslera vasat.

Adamların bazı avantajları vardı maç başlarken, bazı dezavantajları vardı. Adamlar avantajlarını kullandı, sen de adamların dezavantajlarını kullandın ama becerip topu kaleye sokamadın. Herkes fantazi peşinde yine. Adamlar da fizik avantajını kullanıyor, iyi geliyor.

Sara iyi pas dağıtıyor, oyunu açıyor ama tekrar ediyorum 3’lü orta sahada oynat bu adamı. Jelert de iyi, hele dribling attığı efsaneydi. Icardi efsane oynuyor yine diğerleri ya vasat, ya ortalama

Sol stopersiz, sol bensiz ve kalecisiz oynadık ilk yarı.
Sadece 2-0 olmadı bizim için şans

Şimdi bu musleranın yaptığı var ya sabotaj resmen. Kendini sakatladı en son tüy de dikti sezona. Başlamadan bitti sezon

Kornere itiraz edeceğine oynadığın futbola verdiğin 5 pozisyona itiraz edin, süper ligde ilk 5e giremeyecek takıma yenilip rezil oluyorsun, bu takımda ortasaha diye bir şey yok abi kanat diye bir şeyde yok yazıklar olsun, çıkar takımı orta sahaya kadar uzun oyna gerekirse 90 metrede top oynamak nedir? Oyunu daraltmadigimiz sürece adamlar rahat rahat oynar.

40 yaşında muslera mertensle, düşük iq köhnle, kağnıdan ağır abdulkerimle takımın çok iyi olduğunu düşünüyordu hocamız.

bir de atletizm olarak bu kadar fakir takımın önünde iki merkez torreira - sara oynuyor. barış hariç takımdaki fizik kapasite konferans ligi seviyesinde, hak ettiğimiz yerde orası zaten.

böyle maçlarda bireysel eleştiri yapmak doğru değil belki ama mertens'in pili bitmiş olabilir

Okan Okanoğluna vasat (ortalama) hoca dediğim için banlanmıştım.

Okancılar oyundan memnun musunuz? Bireysel hataları falan Bi kenara bırakıyorum.

NE2213 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu nasıl bir oyun Allah aşkına antrenanlarda ne kadar kötü oynayalim diye mı çalışıyorsunuz taktik teknik hiç bir şey yok

Fark yeriz, rakip zaaflarımızı iyi çözmüş

SM-A515F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt