⚽ ŞL 24/25 Play-off M:1 | Young Boys 3-2 Galatasaray | MS | 21 Ağustos | TRT 1

Bu maçı çevirsek de tur atlasak da böyle rezil çok maç göreceğiz.

İki pas yapmaz mı bir takım. Şişirdikçe şişirdiler topu rakip defansın kucağına.

Yeter ya. Bjk maçından hiçmi ders almadık?

Köhn olmuyor, Abduulkerim olmuyor, Kerem A olmuyor.

Görünen köy kılavuz istemez. Takım o kadar gevşek ki. Ya hoca kendine gehecek. Ya da tirübünler sesyükseltecek. Bu takım böyle oynayamaz.

Hoca oyun planinda degismiyorsa biz de hocayi degistirirz

Inat ederek kendini bitiriyor haberi yok

Sol kanadı zahaya emanet ederim keremide şutlarım yeter artık topu ayağında tutamıyor birde trip yapıyor

bunlar acayip faullü oynuyorlar sarı kartlı adamlarının üstüne gidersek kırmızı yedirebiliriz

Young Boys boy ortalamasi 1.90 ama biz ayaga oynayacagimiza uzun oynuyoruz bam gum valla akil tutulmasi hani sunu futbolu 1 ay izleyen biri bile yapmaz nasi analiz ediliyor takimlar ben cozemedim

jelert'i 1 aydır oynatmıyor herif ilk maçına çıktı bugun 11de

oynat işte abi görelim ligde 2 maç alışsın takıma

gitti bu maçta başlattı

Hani ucinda para olmasa bisverin CL yi diyecegim bizi elek ederler orada ama iste para var

SM-A546E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bizim futbolcuların bazıları YB da oynasaydı daha fazla koşup rakibi ısıracagınsan adım gibi eminim. Nedir bu göt kalkıklığı kardeşim!

Erden nerdesin Erden. Taktigide mi sen veriyordun Erden... Musleraya ver topu diksin diye taktik mi olur? İki kez yerden başladık saraya verdik, ikiside gol pozisyonu oldu. Taktigini seveyim okan

kız gibi takım gelen geçen atıp geçiyor bu nasıl kadro planlaması.. sert yıpratıcı adam lazım jelert melert.. 11 milyon yuro.. mertens bitik.. oyun planı hiç yok şişir gitsin..

Torreira kendi basina bütün defansif gücü cekiyor. Tamam saranin kalitesi belli cok güzel pas atti icardiye bunu hicbir oyunumuz atamaz ama yinede torreira defansin bütün yükünü cekemez orta sahada.

Ya yıllardır söylüyoruz işte ama onca kötü maça rağmen değiştirmedi
Yine değiştiremez çünkü bence yerine ne koyacağını bilmiyor
Elindeki kadro ve oyuncu yapısıyla hiç alakası olmayan bir şey oynatmaya çalışıyor

Geri
Üst Alt