⚽ ŞL 24/25 Play-off M:2 | Galatasaray 0-1 Young Boys | MS | 27 Ağustos | TRT 1

son yıllarda avrupa'da çok takıma karşı oynadık, çok rezil olduk, gerçekten young boys kadar ilkel, demode, negatif futbol oynayan rakip görmedim. hakikaten oyun önceliğini fizik üstünlüğüne vermiş, 2 pas yapmaktan imtina eden, faul yapmaktan çekinmeyen 1 ekip. geçen yılın ismail kartallı fener'ini hatırlattılar bana, onun çok daha düşük kasası tabi. 7 numaraları, sol bekleri, az da bize 2 tane atan sağ kanatları hariç ayağı topa yakışan tek adamları yoktu.

bu maça çok yoğun başlayıp ilk golü yapana kadar bizim yarı sahada heriflerin ayağına top vermemek gerek. illa ki önde preste gene şişireceklerdir, sağolsun apo atıldığı ve hoca oynatamadığı için o topları da daha net toplama ve uzaklaştırma şansımız olacaktır. canımız musleramız da kalesine gelen her topu yemezse anlık büyük konsantrasyon kaybı yaşatacak duran toplar hariç bu takımdan iç sahada gol yememiz teklif dahi edilmemeli. geçen seneki fener derbisi ve profilinden farklı olarak bizim avanak taraftarı maçtan uzaklaştıracak mhy tarzı futbol teröristi de olmayacağı için, galatasaray'dan da önce sene içindeki maaş istikrarı uğruna topçularımızın oldukça hazır, hırslı ve konsantre olacağını düşünüyorum.

rakibin 10 dakikada 10 kişi kalacağı ve erken gollerle işi bitirip oley şov çektireceğimiz keyifli 1 karşılaşma dilerim.

EVaZTkvXsAAcZp9.jpg

Erken gol bulamaz yada erken gol yersek içimize doğru sıçarız maç boyu

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

Young Boys da deli gibi pozisyon veriyor...Bir de iyi oynadıkları maçta

Torreira nin kafası
Icardi pozisyonu
Barış alper in sağdan gelip veremediği 2 pozisyon
Mertens in karşı karsiyasi
2.yarinin başı ziyech pozisyonu
Abdülkerim in bomboş atamadığı 2 kafa
Batshuayi nin 2 golü..

10 tane pozisyonumuz var ..

Yan toplarda çok zayıf kaldılar,yerleşik oyunda da pozisyon veriyorlar .

Bir sekilde ilk yarım saat seyirciyle sağlam bir baskı kurarsak skoru alma ihtimalimiz yuksek
sevgili yener , guzel noktalara deginmissin mac ici pozisyonlara dair.

bu eslesme oncesinde iki adet mini analiz tandansli mesaj yazmistim rakibe yonelik . bu mesajlar da dikkat edilmesi gereken ofanslarindaki kilit kimi dislilere deginirken , -defans tarafinda
kendilerinin bold *defans zaaflari vs'yi ayri ozel vurgulayip onceki sezonla kiyas yaparak guncel durumlariyla karsilastirip -gunun sonunda ;
defans hatti ve genel takim defansi olarak yetersiz ve yikilmaya cok musait olduklarini vurgulamistim.

5 macta 13 gormus bir takimin, genel oyunu da yetersiz goruluyordu onceki kompakt sezona nazaran .

malesef adeta rakibin buyuk sallanti da olan hocasina ve kendilerine ilk mac ozelinde ; can simidi olduk.

eslesme oncesi iki mactan da umutluydum. ilkin de hali saha hatalari ve defansif konumlamalardaki amatorluk ve bireysel hatalarla pisi pisine maci verdik.

hatta soyle de kapatalim mesaji ;

amatorce ve hali saha kivamin da gollerle 2-0 geriye dusup, buyuk takim reaksiyonu gosterip 2-2'yi bulduk . derken pen oldu mac gitti.

rovans da
*dogru dizilim/oyuncu secimi ve saha ici *yayilim.
*dogru mac ici taktiksel ve oyuncu degisikligi baglamindaki dokunuslarin
nokta atisi olmasi elzem.
<- ara parantez ->*ilk mac son degisiklige anlam verememistim mesela. ordan sonrasi pen'e giden surec.

kirilma donemi,donemeci gibi bir hava var ,
hoca nin kanimca en zor maci olacak taktik ve gelgitler baglaminda .

temennim hayirlisiyla maci erken gollerle cozup turu gecmemiz.

saygi ve selamlar .

Son düzenleme:
wqerdfg.jpeg

23 ağustos - bugün - 1 kere bile passoligde maçla ilgili bir şey görmedim.

gene bitmiş zaten.

Bütün futbol parametreleri eleneceğimizi gösteriyor.Hiç güven vermiyor hoca.

Eleyeceğiz ama rahat şekilde mi sinir harbi şeklinde mi buna Okan hoca karar verecek

muslerama bi reçete bahanesiyle antidepresan pompalasınlar da biraz kafası rahat oynasın. fazla konsantrasyondan ve telaştan çabuk işi bitirecem diye bizim de sinirleri iyi sıkıştırdı kaptan

muhtemelen mertens muslera oynamaz ve apo da cezalı o yüzden bence turu geçeriz

musleranın defans arkasına atılan bi topa çıkıp hata yapması gibi acı bir senaryo ile yüzleşebiliriz
genelde zıçtı mı tam zıçıyor
muslera belkide en sevdiğim topçularımızdan biridir ama futbolda dün yoktura inanan biri olarak muslera iki yıldır çok kötü özellikle o paraları kaptırma hadisesinden sonra toparlanamadı.Futbolda duygusallığa yer yok evet çok büyük emek verdi ama bizde ona çok büyük paralar verdik biran önce yerine bir kaleci bakılıp en azından devre arası kazandırılmalı takıma .aynı şeyler mertens içinde geçerli

muslera belkide en sevdiğim topçularımızdan biridir ama futbolda dün yoktura inanan biri olarak muslera iki yıldır çok kötü özellikle o paraları kaptırma hadisesinden sonra toparlanamadı.Futbolda duygusallığa yer yok evet çok büyük emek verdi ama bizde ona çok büyük paralar verdik biran önce yerine bir kaleci bakılıp en azından devre arası kazandırılmalı takıma .aynı şeyler mertens içinde geçerli

geçen sene iyiydi yaw.
mertens de geçen sene böyle başlayıp sonra düzelmişti ama düzelir mi bilmiom çok yaşlı çünkü

muslera geçen sene kötü müydü 😲

Geri
Üst Alt