⚽ ŞL 24/25 Play-off M:2 | Galatasaray 0-1 Young Boys | MS | 27 Ağustos | TRT 1

Renkdaş elimizdeki kadroya baktığımda 4-4-2 baklava style oynamaya uygun bir kadro görüyorum, zira en son ŞL'de çeyrek final yaptığımızda da aynı bu dizilişle oynuyorduk.
4-4-2 de orta saha karakterli olmalı kanatlarda bizde ise hepsi forvet karakterli kereminden zahasına barişa vs.

4-4-2 de orta saha karakterli olmalı kanatlarda bizde ise hepsi forvet karakterli kereminden zahasına barişa vs.

Renktaş zaten baklava diziliminde Barış sadece bek veya 2. forvet olarak oynayabilir. Kerem de keza sadece forvette yer alabilir İcardi'nin yanında.

Baklava diziliminin olayı zaten 4 orta merkez orta saha oyuncusu kullanmak.

2 gol atarız da, yememe ihtimalimiz imkansıza yakın gibi. Bu maçtan nasıl çıkacağız, hiçbir fikrim yok.

Renktaş zaten baklava diziliminde Barış sadece bek veya 2. forvet olarak oynayabilir. Kerem de keza sadece forvette yer alabilir İcardi'nin yanında.

Baklava diziliminin olayı zaten 4 orta merkez orta saha oyuncusu kullanmak.
4-3-1-2 mi diyorsun rtaş? Anladım şimdi geçen yilki real yani veya yine bir zamanların milanı kanatsız çok kısırda kalabiliriz öyle bence o sekilde oynamak 3 luden de daha zor.

Dörtlü defans bizim çaremiz değil değil değil. Sanchez oynamalı solda orta kaan sağ Nelson. Sağ barış sol kohn. Kaan top bizdeyken 6 noya tor 8 sara 10 gibi. Önce defans. Sanchez oynayabilirse

4-3-1-2 mi diyorsun rtaş? Anladım şimdi geçen yilki real yani veya yine bir zamanların milanı kanatsız çok kısırda kalabiliriz öyle bence o sekilde oynamak 3 luden de daha zor.
Böyle bir sistemde bats icardi oynar. Ama biz kanatsız yapamayız. Oyunu acamayiz

Arti olarak suni çim ve doğal cimde top oynadığım için söylüyorum: eğer yb suni cime cok alışık ise oyundan düşerler 60 tan sonra. O fizik cimde dezavantaj

turu geçer isek 6.00 bonus puan alıyoruz

aksini düşünmek istemiyorum

2013 yılında ŞL çeyrek finali yaptığımızda da böyle oynuyorduk renktaş.

Hatta 3-2 kazandığımız Real maçı orta saha ve hücum hattımız;

——Hamit—Melo—Selçuk——
—————Sneijder—————
———Drogba——Burak———

Ben de şimdi buna uygun bir kadromuz olduğunu düşünüyorum açıkçası;

Örnek;

——Kaan—Torreira—G. Sara——
————Mertens/Ziyech————
———İcardi——Barış Alper———

Son düzenleme:
Muhtemelen ilk golü yiyeceğiz dostlar. Mental olarak hazırlıklı olun. Turu ise muhtemelen geçeriz.

O tosuncuk burada ki maçta elia meshcakı daha fazla kullanacaktır

Meshcak iyi bir kontra oyuncusu ve çok süratli.Öyle bir oyuncuyu bizde ancak barış karşılayabilir

Ayrıca o monteiro da baya tehlikeli adammış işimiz zor

Kesin gol yiyeceğiz yemememiz büyük mucize olur

Hatay konya bile bir kaç hızlı topçuyla sana gol atıyor

Adamlar isviçre şampiyonu öyle 4-5 atarız he atarsın daha hataya,konyaya zor atıyorsun

2013 yılında ŞL çeyrek finali yaptığımızda da böyle oynuyorduk renktaş.

Hatta 3-2 kazandığımız Real maçı orta saha ve hücum hattımız;

——Hamit—Melo—Selçuk——
—————Sneijder—————
———Drogba——Burak———

Ben de şimdi buna uygun bir kadromuz olduğunu düşünüyorum açıkçası;

Örnek;

——Kaan—Torreira—G. Sara——
————Mertens/Ziyech————
———İcardi——Barış Alper———
3-2'lik Real maçında Burak yoktu Umud başlamıştı. Maçı da 2. yarı 4-2-3-1'e dönünce çevirmiştik.

Selçuk Melo
Sabri Sneijder Amrabat
Drogba

Şu şekil. Sonra Elmander'i alıp çift forvete dönünce yine yemiştik. Dinamik oyuncuların yoksa hoş bir sistem değil. Bizde de dinamik oyuncu az şu an.

Baya favori göstermişler bizi min. 2 farklı alırız gibi duruyor şimdilik.

Geri
Üst Alt