- 10 Mart 2013
- 121.497
- 158.169
- 5.068
musleranın defans arkasına atılan bi topa çıkıp hata yapması gibi acı bir senaryo ile yüzleşebiliriz
genelde zıçtı mı tam zıçıyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
musleranın defans arkasına atılan bi topa çıkıp hata yapması gibi acı bir senaryo ile yüzleşebiliriz
genelde zıçtı mı tam zıçıyor
mertensin düzeleceğine ve mertensli sistemein işleyeceğine ihtimal vermiyorumgeçen sene iyiydi yaw.
mertens de geçen sene böyle başlayıp sonra düzelmişti ama düzelir mi bilmiom çok yaşlı çünkü
bu dolandırılma hadisesinden sonra hani böyle şu maçıda muslera aldı dediğimiz maç yok bence iyi değildimuslera geçen sene kötü müydü![]()
Young boys un her yeri kapansa nolur? Ben hic kapanan bir İsviçre takımı hatırlamıyorum cikar toplarını oynarlar. Kuzeyli takım desen eyv hayvan gibi kapanirlardiBu maç karşımızda hayvan gibi kapanacak bir takım var.
İleri hatta Kerem ve Barış değil dar alanda çalım atabilen, uzaktan iyi şutlar çekebilen ve gol fırsatı kovalayabilen bir hücum hattı gerekli.
Bats veya Zaha, Ziyech, İcardi üçlüsünün ileride olması gerektiğini,
Orta sahada Torreira, Kerem Demirbay ve Sara’nın olması gerektiğini düşünüyorum.
Kağıt üstünde çok iyi gözüküyor ama sahaya yansıması nasıl olur merak konusu. Aslında hazırlık maçları böyle şeyler denemek için ama biz stoperde demirbay sağ bekte efe akman falan deniyoruzMuslera
Nelson Sanchez Kaan
Jelert Ziyech Torreira Sara Barış
Batsman İcardi
Acilen 4-2-3-1 den kurtulmalıyız, çift forvet ilacımız olacak, 2 stoperli sistemde hem geride çok eksik kalıyoruz, hemde topla çıkamıyoruz.
TFF güzellemesi işte geçen sene bayern tjk işleri oldu - dönüp fenere bir şeylerle uğraştırdılar- standarda bağlayacaklarZaten niye Antep maçı ertelendi ki ne saçma iş. Millet çatır çatır oynuyor bizimkiler gtünü kaldırsın da maç yapsın bi zahmet ya
okan hoca elindeki malzemeyle City olmaya çalışıyor.Savunurken 5-4-1, Hücuma kalkarken de 3-4-3’e evriliyor günümüz futbolundaki takımlar genellikle.
Yani kompakt oyun hiç bu kadar önemli hale gelmemişti.
Oyuncularımız buna müsait fakat Okan Hoca bu tarz oynatmayı hiçbir şekilde düşünmüyor gibi.
okan hoca elindeki malzemeyle City olmaya çalışıyor.