⚽ ŞL 24/25 Play-off M:2 | Galatasaray 0-1 Young Boys | MS | 27 Ağustos | TRT 1

günay
alper nelson davinson berkan
kaan
lucas demirbay
sara
bats icardi​

Muslera
Nelson Sanchez Kaan
Jelert Ziyech Torreira Sara Barış
Batsman İcardi

Acilen 4-2-3-1 den kurtulmalıyız, çift forvet ilacımız olacak, 2 stoperli sistemde hem geride çok eksik kalıyoruz, hemde topla çıkamıyoruz.​

Sanchez yetişiyor mu beyler bu maça

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu maç karşımızda hayvan gibi kapanacak bir takım var.

İleri hatta Kerem ve Barış değil dar alanda çalım atabilen, uzaktan iyi şutlar çekebilen ve gol fırsatı kovalayabilen bir hücum hattı gerekli.

Bats veya Zaha, Ziyech, İcardi üçlüsünün ileride olması gerektiğini,

Orta sahada Torreira, Kerem Demirbay ve Sara’nın olması gerektiğini düşünüyorum.
Young boys un her yeri kapansa nolur? Ben hic kapanan bir İsviçre takımı hatırlamıyorum cikar toplarını oynarlar. Kuzeyli takım desen eyv hayvan gibi kapanirlardi

Kesinlikle fizikli adamlarla oynamak zorundayiz

Baris Sanchez (Nelson) Kaan Berkan

Lucas
Ziyech Demirbay Kerem
Sara
Icardi
gibi birsey olmali

Hocanın bugünden itibaren bütün izinleri engelleyip futbolcuları + tesiste çalışan çaycıya kadar herkesi toplayıp 2013'te kopenhag'ı 3-1 yendiğimiz maçı 4 kere loopa sarıp hatta 5'te olabilir sabaha kadar izletmesi lazım hem kendi izleyip teknik direktörlük dersi alacak hem de o burak yılmaz ve sneijder gibi oyuncuların nasıl press yaptığını arena da nasıl futbol oynanacağını o armanın ne anlama geldiğini idrak edecekler. Dingonun ahırı değil burası yeter

Muslera
Nelson Sanchez Kaan
Jelert Ziyech Torreira Sara Barış
Batsman İcardi

Acilen 4-2-3-1 den kurtulmalıyız, çift forvet ilacımız olacak, 2 stoperli sistemde hem geride çok eksik kalıyoruz, hemde topla çıkamıyoruz.​
Kağıt üstünde çok iyi gözüküyor ama sahaya yansıması nasıl olur merak konusu. Aslında hazırlık maçları böyle şeyler denemek için ama biz stoperde demirbay sağ bekte efe akman falan deniyoruz

asdfdg.jpeg

paralel düşüncem var. (sancehz dönene kadar tabi - berkan kaan yerde değiştirebilir)

X'te gördüm Transferismo yazmış. (tivit mentionlu olduğu için iki büyük resim - ekran görüntüsüne döndürdüm)

Zaten niye Antep maçı ertelendi ki ne saçma iş. Millet çatır çatır oynuyor bizimkiler gtünü kaldırsın da maç yapsın bi zahmet ya

1 haftalık süreçte takımın daha da geriye gideceğinden şüphemiz yok çok şükür.

Zaten niye Antep maçı ertelendi ki ne saçma iş. Millet çatır çatır oynuyor bizimkiler gtünü kaldırsın da maç yapsın bi zahmet ya
TFF güzellemesi işte geçen sene bayern tjk işleri oldu - dönüp fenere bir şeylerle uğraştırdılar- standarda bağlayacaklar

hadi 5 takımda rahat oynasın dinlensin KATILIM SAĞLASIN düşüncesi var - buna saygım sonsuz önemli.

ama avrupadada lig safhasında aynılarını yapmamaları lazım.

Savunurken 5-4-1, Hücuma kalkarken de 3-4-3’e evriliyor günümüz futbolundaki takımlar genellikle.

Yani kompakt oyun hiç bu kadar önemli hale gelmemişti.

Oyuncularımız buna müsait fakat Okan Hoca bu tarz oynatmayı hiçbir şekilde düşünmüyor gibi.

Savunurken 5-4-1, Hücuma kalkarken de 3-4-3’e evriliyor günümüz futbolundaki takımlar genellikle.

Yani kompakt oyun hiç bu kadar önemli hale gelmemişti.

Oyuncularımız buna müsait fakat Okan Hoca bu tarz oynatmayı hiçbir şekilde düşünmüyor gibi.
okan hoca elindeki malzemeyle City olmaya çalışıyor.

tek bu konuda etkili olabilecek stoperi Sanchez ama 3 4 maçta bir 2 hafta falan sakatlanıyor... adamlarda gvardiol golcü stoper nerdeyse bizde alanını tutamayn hamle yapamayan apokerim var .

city 10 saniye topu kazanıp kendi yarı sahasında top görmüyor nerdeyse belli başlı pozisyın hariç. bizimkiler yetişemez o işe - Torreira ciğarlerinden birini bırakacak bu yüzdne.

okan hoca elindeki malzemeyle City olmaya çalışıyor.

Fakat City de bu kadar risk almıyor renkdaş. City ya bir bekini geride bırakıyor ya da 2 bek çıkıyorsa orta sahada 3 tane 6-8 numara oynuyor zaten.

Yani 2 orta saha oynayıp da bekleri bu kadar hücuma katamazsın, geri dönüşte beklerinin açığını kapatıcaz diye bu sefer orta sahan delik deşik oluyor işte.

Okan hocanın yaptığı risk değil bile bile lades gibi. Veya rakip takımı küçümsemek mi diyeyim bilmiyorum

Okan hocanın oynatmaya çalıştığı sisteme karşı değilim aksine beğeniyorum ama düzeltilmesi gereken 2 tarafı var;

1- beklerin hücuma katılımı konusunda düzenlenmesi lazım, 2 bek de aynı anda bu kadar açılmamalı.
2- 3’lü orta saha mantığında sabit ve fizikli bir 6 numara lazım. Torreira olmaz. Çünkü sen önde pres yaptıkça rakip topu şişirecek ve Nelsson dışında bir tane hava topunda etkili adamın yok. Sanchez sakat zaten.

Geri
Üst Alt